woensdag 19 maart 2014

Cachemire, verf was nog nooit zo verleidelijk

MATHYS® lanceert trendy lijn designverven voor binnenmuren en plafonds

mathys-trendy-lijn-design-verven-011

Net zoals keizerin Joséphine, de vrouw van Napoleon, dol was op kasjmier, zullen de interieurfans ongetwijfeld weg zijn van Cachemire, de nieuwe designlijn van verfspecialist MATHYS®. Deze decoratieve verflijn voor binnenmuren en plafonds krijgt meteen twintig ‘poppy’ trendkleuren voor 2014. Zo kan je straks je interieur verleidelijker maken dan ooit, met een magische accentmuur, een retro rusthoekje of een spannende blikvanger.

mathys-trendy-lijn-design-verven-08
Trendkleuren 2014
De designverflijn Cachemire telt 120 basiskleuren, met 20 trendkleuren voor 2014, zorgvuldig samengesteld door de kleurspecialisten van MATHYS®. Zij deelden de nieuwe tinten in vier thema’s in:

mathys-trendy-lijn-design-verven-02

Met drie frisse groentinten, oranjegetint rood en donkerpaars geeft Seductive je interieur een sexy look, in alle stijl uiteraard. Combinaties kunnen theatraal zijn, maar altijd met finesse en oog voor detail.

mathys-trendy-lijn-design-verven-04

Magical – van offwhite en antraciet tot zacht roze, fel rood en innemend blauw – tast de grenzen van de verbeelding af. Magisch resultaat gegarandeerd, of je nu kalmte en rust opzoekt of net voor kracht en expressie gaat.

mathys-trendy-lijn-design-verven-09

De vijf kleuren van Flashback doen hun naam alle eer aan en knipogen trendy naar lang vervlogen tijden. Voor een opvallend interieur, met een nostalgische twist.

mathys-trendy-lijn-design-verven-02

Met de reeks Playtime zitten durvers nooit verlegen om creatieve ideeën. Op zoek naar avontuur, humor of energie? Experimenteer en laat je verrassen door snoepgetin-te kleuren die je meteen goedgezind maken!

mathys-trendy-lijn-design-verven-06

Tijdloze topklasse
Cachemire is voor je interieur wat kasjmier voor je kleding is: luxe, verleiding, verwennerij. De Engelsen brachten de dunne, zachte geitenwol in de 17e eeuw mee naar Europa. Later wakkerde keizerin Joséphine van Napoleon Bonaparte een adellijke hype aan van zachte kasjmieren sjaals met kleurrijke motieven. Die fascinerende tinten vind je vandaag terug in het basispalet van 120 Cachemire-kleuren, met elk jaar een aanvulling van trendkleuren.

mathys-trendy-lijn-design-verven-05

  • Het assortiment telt ook twee glansgraden en drie originele effecten, zodat je niet alleen met kleur maar ook met textuur en glans de juiste sfeer kan creëren.
  • Cachemire Mat Intense verbergt oneffenheden en neemt de reflectie weg. Is duurzaam, perfect dekkend en heeft een onvergelijkbare schoonheid met een zoetzachte uitstraling.
  • Cachemire Mat Velours creëert met zijn subtiele glans een extra dimensie. Is afwasbaar, perfect dekkend en heeft een chique uitstraling.
  • Cachemire Laque Mate is een waterverdunbare hoogwaardige lakverf met een subtiele, verrassende matte afwerking voor extra sfeer.
  • Cachemire Beton creëert een strakke betonlook, ook in kleur. Deze decoratieve pleister breng je aan met een truweel en vormt een strakke en simpele basis voor diverse stijlen.
  • Cachemire Sable is een fluweelmatte verf met een fijne zandstructuur, waardoor alle muren een warme uitstraling krijgen.
  • Cachemire Metallic is verrijkt met echte metaalpoeders (antiek goud, zilver en brons) en weerspiegelt het licht. Zo krijg je een schitterende afwerking, ideaal voor kleine oppervlakken, accessoires of een leuke accentmuur.

mathys-trendy-lijn-design-verven-03mathys-trendy-lijn-design-verven-01

Alle Cachemire-verven zijn van hoogwaardige kwaliteit, zijn watergedragen en hebben een lag VOS-gehalte. Verf met een hart voor het milieu dus, zonder in te leveren op kwaliteit.