zondag 9 maart 2014

FRUITSCHAAL 74’ SYLVIE VAN DE LOO Ι SEMDESIGN

Met trots presenteren we een nieuwkomer in de studio van SEMdesign: ‘Fruitschaal 74’, opgebouwd uit 74 lagen berkentriplex, allemaal afkomstig zijn uit dezelfde plaat.

FRUITSCHAAL-74-3

Deze fruitschaal is het kleine zusje van ‘Fruitschaal 128’, die eerder al door Sylvie van de Loo voor SEMdesign ontworpen werd.
Dankzij een creatieve en slimme indeling van de houten plaat, wordt deze volledig gebruikt. Bijna geen restafval dus. Net zoals ‘Fruitschaal 128’ lijkt de nieuwe, kleine ‘Fruitschaal 74’ nooit leeg. Door de verschillende niveaus in de schaal kan de gebruiker spelen met fruit. Is er nog één appel over, dan leg je deze in de bovenste uitholling. Het hout dat SEMdesign gebruikt, heeft het FSC keurmerk. De fruitschalen worden duurzaam geproduceerd in sociale werkplaatsen in Nederland.

FRUITSCHAAL-74-2FRUITSCHAAL-74-1


Voor de introductie en de verkoop van ‘Fruitschaal 74’ heeft Sylvie gekozen voor een samenwerking met CrowdyHouse. Zowel deze nieuwe variant als ‘Fruitschaal 128’ (voor deze schaal geldt nu een leuke korting!) zijn verkrijgbaar via: http://www.crowdyhouse.com/nl/shop/fruitschaal74/