woensdag 26 maart 2014

Grate News voor alle kaasliefhebbers! En design liefhebbers, Italofielen, fijnproevers, etc.

De Parmesan Cheese Lamp-familie is uitgebreid met een nieuw lid; de Parmesan Cheese Lamp Grate. Met zijn strak gestileerde binnenwerk en stoffen pendelsnoer is dit de meest hippe variant van de Parmesan Cheese Lamps. Grate news, toch?

Parmesan-Cheese-Lamp-Grate-01

De Parmesan Cheese Lamp-familie blijkt een wereldwijd succes te zijn. De lamp verlicht inmiddels menig keuken, eettafel, wijnhandel, hotel en restaurant over de hele wereld. Met zijn unieke design is de lamp een onderdeel van het interieur waar over gepraat wordt. De uitbreiding met de Parmesan Cheese Lamp Grate biedt een hippe variant op de stijlvolle Parmesan Cheese Lamp DLX.

Parmesan-Cheese-Lamp-Grate-05

Strijkijzersnoer
Net als de andere Parmesan Cheese Lamps, heeft de Parmesan Cheese Lamp Grate dezelfde verhoudingen en details als een oorspronkelijke Parmezaanse kaas. Wat deze lamp uniek maakt, is het diepe, RVS binnenwerk en een pendel van hip zwart-wit strijkijzersnoer. De Parmesan Cheese Lamp Grate is zacht geprijsd, op €245.

Parmesan-Cheese-Lamp-Grate-03

Meest gestelde vragen
Smelt het? Stinkt het? Is het niet te zwaar? Driemaal nee, de lampenkap is gemaakt van kunststof en is alleen in grootte en details identiek aan een echte Parmezaanse kaas. Dus wel de lusten, maar niet de lasten van een Parmezaanse kaas in je interieur.

Parmesan-Cheese-Lamp-Grate-02

Over de makers
Tom Sprengers en Cyrella Beckers, van culinair organisatiebureau Qucina, deden hun inspiratie op tijdens een culinaire reis door Italië. “Tijdens een bezoek aan een Parmezaanse kaasboer raakten we erg onder de indruk van het hele proces rondom deze kaas. Als creatieve foodies besloten we deze inspiratie om te zetten tot een product: de Parmesan Cheese Lamp. Inmiddels vindt deze lamp zijn weg over de hele wereld. Van de V.S. tot aan Indonesië toe. We krijgen dagelijks leuke, verrassende en enthousiaste reacties over onze lamp. ”

Parmesan-Cheese-Lamp-Grate-04

De Parmesan Cheese Lamps zijn te koop via www.parmesancheeselamp.com.