woensdag 26 maart 2014

Heerlijk eten in de buitenlucht!

Zodra de eerste zonnestralen doorbreken en de temperatuur boven de 10 graden komt trekken we massaal naar buiten toe. Heerlijk fietsen, wandelen, zitten en uiteraard ook eten in de buitenlucht! Eten smaakt altijd net iets beter als je tafelt in stijl. Ook designers zijn zich hiervan bewust en hebben een aantal mooie tafels en stoelen ontworpen die in weer én wind je tuin opleuken.

bubble-club-kartell

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Bubble Club Tafel en Fauteuil van Kartell, ontworpen door Philippe Starck. Deze trendy bijzettafel en fauteuil zijn beide volledig vervaardigd van polyethyleen en kunnen dus prima buiten blijven staan.

hee-hay-01

Geen fan van plastic? Kijk dan eens naar de Hee collectie van Hay. Met de Hee Dining Chair, Hee Bar Stool en Hee Lounge Chair kun je in iedere mood en op ieder moment van de dag van je tuin genieten. De collectie is verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren en past zo in ieder tuininterieur!

InOut-collectie-van-Gervasoni3InOut-collectie-van-Gervasoni2InOut-collectie-van-Gervasoni-1

Ook de houtfans worden niet overgeslagen. De InOut collectie van Gervasoni is volledig vervaardigd uit Essenhout. De collectie bestaan uit diverse stoelen, krukken en tafels. Het hout is wel wat kwetsbaarder dan metaal en plastic. Houdt er daarom rekening mee dat, om zo lang mogelijk van deze meubels te kunnen genieten, je wel een beschermhoes nodig hebt.