woensdag 12 maart 2014

IKEA maakt plaats voor een nieuw keukensysteem. Nu 15% korting op het huidige systeem voor FAMILY leden.

Om ruimte te maken voor het nieuwe keukensysteem METOD, geeft IKEA haar klanten de kans om op aantrekkelijke wijze afscheid te nemen van het huidige systeem FAKTUM. Het woonwarenhuis biedt al haar IKEA FAMILY leden tot en met 6 april 15 procent korting op complete keukens en onderdelen van het huidige keukensysteem. Vanzelfsprekend biedt IKEA een garantie van 25 jaar op het complete systeem.

ikea-keuken-Faktum-01

Vanaf 2 juni 2014 is het nieuwe keukensysteem METOD verkrijgbaar. Klanten kunnen tot en met zondag 1 juni 2014 in de webwinkel of het woonwarenhuis terecht voor FAKTUM. Losse onderdelen van FAKTUM blijven tot minimaal twee jaar na de introductie van METOD leverbaar. Ook na die periode kunnen klanten met al hun vragen over hun FAKTUM keuken bij IKEA terecht.

ikea-keuken-Faktum-02

METOD
Na een succesvolle introductie in landen als Frankrijk, Spanje, Zweden en Ierland is nu Nederland aan de beurt voor de lancering van het nieuwe IKEA keukensysteem METOD. Dit systeem is de opvolger van FAKTUM, dat in 22 jaar is uitgegroeid tot ’s werelds best verkochte keukensysteem. Net zoals FAKTUM zal METOD de meest betaalbare keukenoplossing op de Nederlandse markt zijn. Het systeem biedt meer mogelijkheden voor een individuele opstelling en uitstraling en een uitstekende kwaliteit en functionaliteit. METOD heeft een eigen modulaire opbouw en introduceert een nieuwe montagetechniek, evenals een andere inrichting van de kasten en laden. Hierdoor zijn verschillende nieuwe combinaties te maken voor zowel kleine als grote ruimtes.

Meer IKEA nieuws