donderdag 6 maart 2014

Lente kleurt retro bij Brabantia

Retro Bins krijgen drie exclusieve kleuren en nieuwe coating

Warme, luxueuze materialen met een retrolook of vintage uitstraling blijven een duidelijke trend in interieurdesign. Brabantia speelt daar lentefris op in met drie nieuwe, exclusieve kleuren voor de gekende Retro Bins. De ‘Mineral’-collectie charmeert met zacht Pink, Mint en Blue. Ook kregen de Retro Bins een nieuwe coating en opvallende draaggreep.

retro-pedaalemmer-brabantia-07


Met de Mineral-collectie krijgen de kleurrijke Retro Bins van Brabantia er 3 stijlvolle nieuwkomers bij: Mineral Pink (12 liter), Mineral Mint (20 liter) en Mineral Blue (30 liter). Elke pedaalemmer heeft ook een nieuwe coating met lichte structuur en combineert zo een eigentijdse uitstraling met een uiterst kras- en slijtagebestendigheid. De Mineral-collectie oogt zelfs vanbinnen leuk, met een draaggreep voor de binnenemmer in een trendy neonkleurtje: flashy roze voor Mineral Pink, hemelsblauw voor Mineral Mint en fris groen voor Mineral Blue.

retro-pedaalemmer-brabantia-03


De nieuwe Retro Bins zijn uitgerust met de geavanceerde ‘MotionControl’-technologie: met een lichte druk op het pedaal open je het deksel fluisterzacht en sluit het ook even soepel en stil. Open je het deksel met de hand, dan blijft het open staan. Dat is vooral handig bij grotere hoeveelheden afval of bij het verwisselen van de pedaalemmerzak.
Andere troeven van deze Retro Bins? Ze zijn gemakkelijk te reinigen dankzij de stevige kunststof binnenemmer, de beschermrand voorkomt schade aan de vloer en de antislipvoetdoppen vermijden dat de pedaalemmer wegglijdt op natte of gladde oppervlakken.

retro-pedaalemmer-brabantia-06

Verder heeft Brabantia bijpassende pedaalemmerzakken: zo ontworpen dat er geen lelijke overhangende randen te zien zijn én met een trekbandsluiting zodat er niets uitvalt als je de volle zak uit de emmer haalt.

retro-pedaalemmer-brabantia-08retro-pedaalemmer-brabantia-05retro-pedaalemmer-brabantia-04retro-pedaalemmer-brabantia-02retro-pedaalemmer-brabantia-01