donderdag 17 april 2014

Let’s swing!

Let’s swing is het motto van dit tuinseizoen en dat betekent dat de voetjes van de vloer gaan. Schommelen, hangen, zweven… Niks is rustgevender dan langzaam heen en weer wiegen. Schommelstoelen en hangende tuinmeubelen zijn dan ook dé tuintrend van deze zomer! Bekijk hier onze favorieten!

Stijlvol schommelen met Houe

Houe-Click-Rocking-Chair

De tuin is de plek om even helemaal tot rust te komen. Een heerlijke schommelstoel, zoals de Click Rocking Chair van het Deense merk Houe, is daarbij een absolute musthave! Naast dat bij deze schommelstoel comfort op het hoogste niveau staat, is de stoel dankzij het prachtige design een echte aanwinst voor in de tuin. De lamellen van de stoel kunnen bovendien in ieder gewenste volgorde gemonteerd worden. Bij de multicolor variant kun je daardoor je eigen kleurencombinatie samenstellen!  

De Click Rocking Chair van Houe is in vier kleuren verkrijgbaar en te bestellen via www.fonq.nl voor €349,-.

Heerlijk ‘cacoonen’ in je eigen zwevende tent

hangende-tent-cacoon

Combineer een schommelstoel, hangmat en een tent in één en je krijgt de meest ultieme loungeplek die je kunt bedenken! De hangende tent van Cacoon is een comfortabele schuilplaats om jezelf even helemaal terug te trekken. Oorspronkelijk is de Cacoon ontwikkeld voor spa’s en luxueuze hotels, maar gelukkig is de Cacoon inmiddels voor iedereen verkrijgbaar. Want zeg nou zelf: als je de Cacoon ziet, zou je er toch het liefst meteen in willen luieren?!

hangende-tent-cacoon---2

  De hangende tent van Cacoon is in verschillende kleuren verkrijgbaar en zowel in een 1-persoons (€299,-) als een 2-persoons (€399,-) formaat uitgevoerd. Te bestellen via www.fonq.nl.

Houd een siësta in een hangmat-stoel

La-Siesta-hangmat-stoel

Hoewel ons klimaat niet te vergelijken is met dat van Spanje vinden wij dat je ook in Nederland best van een siësta mag genieten! Ruil dit jaar de hangmat in voor een hangmat-stoel; een heerlijk alternatief om in weg te kruipen met een goed boek! Met de kleurrijke hangmatstoelen van La Siësta haal je bovendien een uniek meubel in huis of de tuin. De katoenen hangmatten worden namelijk in Colombia met de hand gemaakt door echte weefkunstenaars.  

De La Siesta hangmat stoel is in verschillende kleuren verkrijgbaar en zowel in een 1-persoons (€69,90) als een 2-persoons (€114,90) formaat uitgevoerd. Te bestellen via www.fonq.nl.