vrijdag 18 april 2014

Relaxen in de tuin met JYSK

Het voorjaar is begonnen, de temperaturen trekken aan: tijd om weer in de tuin te relaxen. Met de weerbestendige en onderhoudsvrije loungesets van JYSK houdt u tijd over en kunt u optimaal van het mooie lenteweer genieten.

JYSK-tuinmeubelen

Voeg een persoonlijke noot toe

Een loungeset is de ideale keuze voor het creëren van een stijlvolle, relaxte setting. Dus waarom starten we het voorjaar niet met een gezellige en relaxte dag in eigen tuin? De moderne loungesets van JYSK zijn weerbestending en onderhoudsvrij en verkrijgbaar in verschillende groottes en materialen zodat u altijd een set vindt die bij uw behoefte past. Daarnaast kunt u gemakkelijk een persoonlijke noot toevoegen. Varieer eens met kussens in verschillende kleuren of voeg een dienblad met kaarsen toe.

Een unieke look
Ook in de avond is het met een loungeset goed vertoeven in de achtertuin. Er is niets gezelliger dan een sfeervol verlichte achtertuin wanneer de zon ondergaat. Dit jaar presenteert JYSK met trots haar grote collectie lantaarns en solarlampen, in ontelbare groottes, kleuren en designs. Door verschillende designs met elkaar te combineren creëert u een persoonlijke en unieke look. Bij JYSK vindt u de stijl die het beste bij uw tuin past. Het enige wat u nodig heeft is de inspiratie om uw tuin om te toveren tot een plek waar u optimaal kunt genieten.