donderdag 10 april 2014

Wi-Fi-wasmachine biedt uitkomst voor vier op tien Nederlanders

Wie is de baas, je wasmachine of jij? Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Nederlanders zijn planning laat afhangen van hun wasmachine. 1 op de 10 gaat zelfs later naar bed als de was nog draait. Met de komst van de WW9000, de ‘smartwasmachine’ van Samsung, is dat niet meer nodig. Nu bepaal jij zelf hoe laat je gaat slapen, niet je was.

samsung-wifi-wasmachine
Vooral vrouwen kunnen tijd (en nachtrust) winnen met de WW9000. Onderzoek toont namelijk aan dat de was in 85% van de huishoudens door vrouwen wordt gedaan.

Ook blijkt dat bij 56% van de Nederlanders de wasmachine direct in het zicht staat. Geen fraai gezicht, maar gelukkig springt de WW9000 in het oog met zijn mooie, afwijkende design. Dankzij het touchscreen is het design knoploos en is er meer ruimte voor de opening van de wasmachine.

samsung-wifi-wasmachine-2
“De WW9000 is de eerste wasmachine met Wi-Fi én het eerste apparaat dat met de Smart Home app te bedienen is,” zegt Rob de Klijn, Country Director Digital Appliances van Samsung Nederland. “Vanaf een terrasje of op het werk start je het wasprogramma via de app, zodat de was al gedaan is zodra je thuiskomt. Ook pauzeer je de wasbeurt op afstand en zie je hoe lang het programma nog duurt. Is de was klaar, dan ontvang je een melding. Zo maken we de was doen nog gemakkelijker.”
Ook kun je met de WW9000 zelf een programma samenstellen. Ideaal voor vrouwen waarvan de man de was niet of verkeerd doet. Je ontwikkelt een wasprogramma dat speciaal voor hem is en je zelfs zijn eigen naam kan geven. Zo krijg jij nooit meer te maken met gekrompen truitjes.

Met Smart Home zijn mensen in staat om ‘connected home’ tot werkelijkheid te maken. De WW9000 is een eerste stap waarmee Samsung de focus meer dan ooit legt op gemak voor de mens. In de toekomst zullen steeds meer devices gebruik maken van Smart Home, waarmee ze te bedienen zijn vanaf één device. Klik hier voor meer informatie over Samsung Smart Home.

De WW9000 is vanaf 15 april in Nederland beschikbaar en heeft een verkoopadviesprijs van € 1.999,-. Het genoemde onderzoek werd in opdracht van Samsung door Multiscope uitgevoerd onder 1000 Nederlandse respondenten.