dinsdag 27 mei 2014

Neptune Home: verfijnd vakmanschap

Het Britse design en lifestyle merk Neptune Home biedt harmonieus totaal concept

neptune-home-1

MIES PR presenteert met trots haar nieuwste klant; Neptune Home. Het Engelse Neptune Home is een succesvol lifestyle merk, gebaseerd op een duidelijke filosofie; benader een traditioneel ontwerp op geheel nieuwe wijze, met gebruik van de beste materialen, innovatief in de details en uitgevoerd met verfijnd vakmanschap. En dit alles tegen een verrassend betaalbare prijs. Neptune biedt traditioneel handgemaakte keukens, stijlvolle woon- , slaap- en eetkamer meubels, badkamermeubilair, woonaccessoires, smaakvolle verlichting en een uitgebreide tuin collectie. Gecombineerd met de collectie gestoffeerde banken, fauteuils en eetkamerstoelen brengt Neptune Home een harmonieus totaal concept. Het Neptune Design Centre in Nederland is gevestigd in Voorburg en - binnenkort ook - in Laren (NH).

neptune-home-2

Neptune is een particulier Brits bedrijf met een compromisloze passie voor goed design en de beste materialen. De kwaliteit van de materialen, het vakmanschap van de geschoolde werknemers en de traditionele timmerwerk technieken komen tot uiting in elk meubel. De traditioneel houten keukens en meubelen worden met de hand gemaakt en zijn met de hand geschilderd.
Neptune is in 1996 in het graafschap Wiltshire opgericht. Gevestigd in een boerderij werden, door een klein team enthousiaste mensen, alle producten ontworpen, getest en vervaardigd. Vandaag de dag telt het Neptune team meer dan 100 gepassioneerde werknemers en zijn ze gevestigd in Swindon, Zuid-Engeland. De twee oprichters en eigenaren, John Sims - Hilditch en Giles Redman, zijn beide nauw betrokken bij het ontwerp- en ontwikkel ​​proces van nieuwe producten en de realisatie ervan. Emma Sims-Hilditch, John’s vrouw, is Neptune’s Design Consultant. Zij is onlangs uitgeroepen tot een van de 100 meest vooraanstaande Britse Interior Designers. Emma zorgt ervoor, dat de collectie haar klassieke merkidentiteit behoudt en tegelijkertijd inspeelt op de nieuwe trends. Neptune Home is sinds 2013 ook in Nederland verkrijgbaar.

neptune-home-3
Neptune is trots op elk zichtbaar én onzichtbaar aspect van een ontwerp. Er is namelijk altijd over nagedacht. Dat er geen compromissen gesloten worden, is naast het gebruik van de beste materialen, ontwerpen en vakmanschap, ook terug te zien in het voortdurende streven een leven lang plezier te garanderen van het Neptune meubel of accessoire. Meer informatie over Neptune Home en de collectie is te vinden op www.neptune.com.