donderdag 22 mei 2014

Nieuw: Wire Bin van MENU

De multifunctionele Wire Bin papiermand van het Scandinavische designmerk Menu heeft een eenvoudig maar effectief design. De open structuur van deze stevige, robuuste draadstaalmand zorgt ervoor dat hij ideaal is als papiermand, prullenbak, speelgoedmand of paraplubak.
Wire-Bin-van-MENU-1

Deze design-mand kan gebruikt worden als prullenmand, maar ook perfect als decoratie of voor het opbergen van tijdschriften, kussens, dekens, haardhout, speelgoed of de was. Bij de Wire Bin zit een mooie lichtgrijze stoffen zak van Menu Norm, die als binnenzak gebruikt kan worden.
Wire-Bin-van-MENU2
Duurzaam Deens Design
De Wire Bin is een echte blikvanger. De coating in trendy kleuren zorgt voor een eigentijdse uitstraling. Daarnaast is het materiaal gemakkelijk schoon te maken.
Wire-Bin-van-MENU3
Over de ontwerpers NORM
Norm bouwt voort op de traditie van Scandinavisch design. De studio van oprichters Kasper Rønn en Jonas Bjerre-Poulsen maakt ontwerpen geïnspireerd op de Scandinavische natuur en maakt gebruik van natuurlijke materialen om een lange levensduur van hun ontwerpen te garanderen. De ontwerpen zijn simpel en minimalistisch, maar ook met aandacht voor detail waardoor de objecten een uitnodigende twist hebben.
Wire-Bin-van-MENU5Wire-Bin-van-MENU4