woensdag 21 mei 2014

Picknicken op kantoor toegestaan!

Dat Buzzispace onze kantoren naar een hoger niveau tilt, wisten we al. Huisdesigner Alain Gilles gaat vandaag nog een stap verder met de BuzziPicnic. Werken, vergaderen, lunchen of een biertje met collega’s kan nu aan één en dezelfde multifunctionele lange tafel. Ramen open en BBQ aan!

Buzzispace-BuzziPicnic-1


BuzziPicnic by Alain Gilles

Na succesvolle producten als de BuzziHood en BuzziHub laat Alain Gilles weer een revolutionair ontwerp van zijn tekentafel rollen. “Het was de bedoeling een ontwerpklassieker te hernemen die doet denken aan de leuke momenten in het leven. Een picknicktafel roept herinneringen op van zomerse barbecues met vrienden. Het is een ongecompliceerd en toegankelijk stuk dat mensen op een informele manier bij elkaar brengt. Een voorwerp dat ze niet verwachten in een setting van een saaie kantooromgeving. En net daarom is het product Buzzi-proof”, zegt Alain Gilles glimlachend.

Buzzispace-BuzziPicnic

Boordevol mogelijkheden
Elk model van de BuzziPicnic is verkrijgbaar in natuurlijk licht hout of elegant zwart hout. De rechthoekige versies kunnen naast elkaar staan om een lang, grafisch element in de ruimte te vormen.

Buzzispace-BuzziPicnic-3

Revolutionair in het ontwerp is het split level: een niveauverschil waardoor je op twee verschillende hoogtes kunt werken aan dezelfde tafel. Aan de ene kant zit je op normale zithoogte, aan de andere kant werk je staand of op een barkruk. Interieurarchitecten worden op die manier uitgedaagd om nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen in de interactie tussen ruimte en werknemers.

Buzzispace-BuzziPicnic-4

De werkplek 3.0
Het strakke design van de BuzziPicnic is een blikvanger in elke collaborative space.

De BuzziMilk-krukjes passen perfect bij de BuzziPicnic wanneer die wordt gebruikt als lunchtafel. De banken die bij de BuzziPicnic horen, zijn dan weer een speelse verwijzing naar de originele outdoor picknicktafel. Maar je kunt evengoed plaatsnemen in een ergonomische bureaustoel. De BuzziPicnic is met andere woorden dé bureautafel waar we met z’n allen al jaren op wachten - ver weg van de saaie, grijze werkplekken die we tot op vandaag kennen.

Access points
Dankzij de discrete access points voor kabels tover je de tafel om in een praktisch en functioneel bureau. Een quick access point zorgt voor een flexibele omschakeling van een tijdelijke, connected werkplaats naar een gezellige lunchtafel en omgekeerd. Een permanent access point is minder flexibel, maar bevat verscheidene verbindingen - ideaal voor een drukbezette werkbank. Als consument kun je kiezen uit die twee.