woensdag 7 mei 2014

TWISTER SET van REBOB DESIGN


Dit speelse product kan leiden tot talloze composities. Afhankelijk van de ruimte en smaak kunt u beslissen hoeveel sets u wilt kopen maakt u een mooie compositie op uw muur. De binnenkant van de grootste (open) bal heeft dezelfde kleur als de kleine gekleurde bal.

TWISTER-SET-van-REBOB-DESIGN2
Twister geeft je vreugde en geluk en een prachtig zicht op uw muur. U krijgt een instructie hoe je de set op kunt hangen en ook haken worden meegeleverd.

TWISTER-SET-van-REBOB-DESIGN-1

PRODUCTIEMETHODE De Twister Set is handgemaakt in ons atelier. De set bestaat uit 6 porseleinen ballen met diverse diameters die zijn gemaakt van slib. Gegoten, gedroogd, geschuurd en gedeeltelijk bespoten met een gekleurde terra sigillata (slib cast met pigmenten) en vervolgens gebakken op 1230 graden Celsius in een ondersteunende mal.

TWISTER-SET-van-REBOB-DESIGN4

REBOB DESIGN
Mariëtte van der Ven en Hans Pelicaan vormen samen Rebob. Mariëtte is al 20 jaar werkzaam als beeldend kunstenaar meer dan heeft een grote hoeveelheid ervaring opgebouwd in het werken met porselein. Hans heeft zijn wortels in de machinebouw en samen vormen ze een team dat design objecten ontwerpt, hun eigen prototypes bouwt en zelf de productie regelt. Hun werk komt voort uit een verlangen naar ontwerp van ‘mid-century’ design, helder design en puur gebruik van materiaal. Rebob creëert voorwerpen die licht geven aan het milieu en het leven door hun helderheid, eenvoud en kleurgebruik.

TWISTER-SET-van-REBOB-DESIGN3