vrijdag 6 juni 2014

Vaderdagcadeaus voor moeder (ehm vader)

Op Vaderdag worden alle papa's verwend met mooie cadeaus. Maar wie zegt dat mooi en praktisch niet samen gaan? Slimme mama's verwennen zichzelf dit jaar met de mooiste vaderdagcadeaus! Wat dacht je bijvoorbeeld van:

De Mr. Tea Towel Theedoek van  Ferm Living Mr.-Tea-Towel-Theedoek---Ferm-Living

Ook een vent die niet af wil drogen? Dat is nu verleden tijd! Met deze prachtig vormgegeven design theedoek ontkomen ook vaders niet meer aan de vuile vaat. Zo'n prachtig cadeau moet immers wel gebruikt worden.

Of wat te denken van deze Ferm Living ovenwant Oven-Mitt-Ovenwant---Ferm-Living

Ben jij altijd degene die de croissantjes uit de oven haalt? Dan is deze ovenwant het ultieme cadeau. Vaders van Nederland kunnen voortaan in stijl ontbijt op bed verzorgen!

Ook onmisbaar is deze veger en blik set van Normann Copenhagen

Dustpan-&-Broom-Handveger-en-Blik---Normann-Copenhagen

Croissantjes kruimelen, vooral als je ze liggend in bed eet. Een stijlvolle veger en blik zijn dan de uitkomst voor iedere vader!

Altijd handig is de Hercules Kledinghanger van Magis

Hercules-Kledinghanger---Magis

Overhemden horen niet op bed, deze horen op een mooie kledinghanger. Dat kun je uiteraard nog 100 keer blijven herhalen, maar deze design kledinghanger zegt meer dan 1.000 woorden!

Last but not least, de Half Moon Laundry Basket van Ferm Living

Half-Moon-Laundry-Basket-Wasmand---Ferm-Living

Zeg maar dag tegen vieze sokken door het hele huis. Alle sokken verzamelen zich voortaan in deze stijlvolle wasmand van Ferm Living. Ze nu nog op de grond gooien zou erg oneerbiedig zijn.

Al deze design cadeaus vind je bij MisterDesign.nl! Bestel nu voor €100 aan producten en krijg er een gratis Paper Vaas van Studio Pepe Heykoop bij. Hoezo twee vliegen in één klap?