donderdag 19 juni 2014

Loungen op steigerhout

Een lounge ‘hoekbank van steigerhout’ – hiermee kiest u voor een duurzaam meubel met een unieke uitstraling. Want steigerhout is robuust. Maar ook comfortabel! ‘Steigerhouten lounge hoekbanken’ geven sfeer en gezelligheid aan de belangrijkste plek van uw interieur: een woonkamer waar u rust en gezelligheid vindt.

Hoekbank steigerhout

Wat is steigerhout eigenlijk? Steigerhout is oud hout. Het zijn planken uit sloopwoningen die hergebruikt worden. Oude balken, oude deuren of vloerdelen. Steigerhout is hout dat leeft. Hout met een verleden. Het is wat grijzig van kleur; geen plank is gelijk. Het heeft een natuurlijke tint en karakter. En dat geeft steigerhout ook z’n charme. Een loungehoek die van verweerd hout is gemaakt, maakt van elke ruimte een sfeervolle plek. En is daarnaast een echte eyecatcher.

Loungebank steigerhout

Onderhoud

Steigerhout is makkelijk te ‘onderhouden’. De planken worden geschuurd en uitstekende, roestige spijkers worden verwijderd. Zo is het hout klaar voor gebruik. Naast af en toe de stoffer eroverheen hoeft u verder nergens meer naar om te kijken. Eventueel kunt u het oude hout behandelen met beits, transparante lak of white- of greywash. Dit geeft het hout een extra bijzondere uitstraling. Behandeling met deze producten is echter niet noodzakelijk. En dat maakt steigerhout juist zo makkelijk in het gebruik. Want u wilt natuurlijk vooral gewoon lekker kunnen loungen. Een hoekbank van steigerhout: dat is zorgeloos gemak.

Steigerhout tuinset
Steigerhouten bank (2)
Steigerhouten hoekbank