woensdag 9 juli 2014

Goed gebakken!

KitchenAid stelt nieuwe reeks bakgerei voor

Wat je zelf bakt, smaakt gewoon beter. Zeker met het nieuwe KitchenAid bakgerei, de eerste professionele reeks om de perfecte cake, pizza, broodjes of cupcakes op tafel te toveren. Laat de idee├źn al maar rijzen!

kitchenaid-bakgerei-01
Een succulent gebraad, speelse cupcakes en donuts, de perfecte pizza of brood: er gaat niets boven een goed gelukt zelfgemaakte ovencreatie. KitchenAid staat voor professionele prestaties, robuuste kwaliteit en fraai design. Het merk trekt die filosofie door in alle toebehoren, zoals de nieuwe reeks bakvormen.
De KitchenAid bakvormen kunnen tegen een stootje. Het duurzame, stevige metaal heeft een basis van zwaar staal voor professioneel gebruik en is schilfer-, kras- en vlekbestendig. Het oppervlak in warmtegeleidend aluminium zorgt ervoor dat elke bereiding mooi bruineert, en is ovenvast tot 230 °C.

kitchenaid-bakgerei-02
Al de producten zijn hitte-, roest- en corrosiebestendig, kortom ze blijven er jarenlang als nieuw uitzien. Bovendien is de antiaanbaklaag niet alleen duurzaam maar ook vaatwasbestendig en dus gemakkelijk te reinigen.