maandag 21 juli 2014

Hoe cool kan je keuken zijn?

Brabantia brengt kleur in huis met nieuwe frisse collecties

Zin in verfrissende culinaire ideeën? Brabantia brengt je verbeelding op smaak met nieuwe collecties vol kleur.

brabantia-02

Ontdek het coole assortiment Metallic Mint, in een eigentijdse pastel met metallic look. Stapel slim en stijlvol met de vele glazen voorraadpotten. Of ga voor een speelse noot in je keuken met de leuke blikvangers van Accent Line.

brabantia-05

Metallic Mint: fris, chic & metallic!
Je keuken kan een eigentijdse toets gebruiken? Ga voor de collectie Metallic Mint! Deze nieuwe lijn van Brabantia vertrekt van een coole pasteltint in metallic. Dit stijlvol blauwgroen kan je trouwens in heel je keuken doortrekken, want de collectie is erg ruim: van voorraadbussen met vensters en transparante deksels over pedaalemmers en Touch Bins tot broodtrommels met schuif- en klepdeksels.

brabantia-06

Metallic Mint combineert ook mooi met accessoires in Briljant en Matt Steel, of met poederpastels voor een warme, huiselijke sfeer. Voor durvers: geef je keuken nog meer karakter en combineer Metallic Mint met vlakken in felle kleuren.

brabantia-04
Alle producten in de nieuwe Metallic Mint-collectie kunnen uiteraard rekenen op de duurzame kwaliteit van Brabantia. Zo hebben de pedaalemmers fluisterstille deksels en een handige binnenemmer; de broodtrommels sluiten dan weer slim dankzij de magnetische sluiting.

brabantia-02brabantia-01