woensdag 27 augustus 2014

Keukens van gerecycled eikenhout

Een keuken moet een feelgood plek zijn waarin je eindeloos aanwezig wilt zijn; de centrale plek in huis waar het allemaal gebeurt. Want een keuken met losse units biedt je genoeg ruimte om te kunnen loungen, te kokkerellen, of als ontmoetingsplek te fungeren. Dit betekent optimaal genieten in een keuken die helemaal van jou is!

eikenhouten keuken (1)

Design Keuken van gereycled Eikenhout

Zijn er plannen om de keuken te restylen, dan is dit een goede reden om eens inspiratie op te doen bij een van de meest toonaangevende meubelmakers & keukenontwikkelaars binnen Nederland. Maak kennis met RestyleXL.

eikenhouten keuken 1


De gerecyclede keukens van RestyleXL

RestyleXL is een uniek meubelmakersbedrijf, met een geheel eigen visie op industrieel houten keukens. Het hele productieproces van iedere keuken vindt binnen het eigen bedrijf plaats. De hierbij gebruikte keukenapparatuur moet functioneel zijn en mag al dan niet een prominente plek krijgen in de keuken. Het mag direct opvallend zijn, of juist opgaan in het design, zolang er maar een uitgekiende, spannende combinatie ontstaat tussen keuken & apparatuur.

eikenhouten keuken
eikenhouten keuken1
Oude planken weer als nieuw

Door het gebruik van authentiek gerecycled eikenhout in het keukendesign ontstaat er telkens weer een heel nieuw patroon van hout. Geen enkele eikenhouten plank is hetzelfde. De voor u ontworpen eikenhouten keuken rolt zo vanaf de tekentafel de meubelmakerij in, waar stapels gerecycled eikenhout wachten op een gloednieuw bestaan als keuken. De dynamiek van gerecycled eikenhout is er een als geen ander. De vele teint verschillen zorgen voor bijzonder effect, zeker in combinatie met duurzame werkbladen van hardsteen of beton. Daarnaast dient een keuken natuurlijk praktisch te zijn, solide en functioneel. Door de recycling van oud eikenhout naar functioneel hout ontstaan er een robuuste keuken die zijn weerga niet kent. Bezoek vandaag nog RestyleXL online en ervaar het zelf.