donderdag 28 augustus 2014

Upcoming interieurexperience Design my Home Event!

Op 6 september 2014 vindt in Hoofddorp een heuse ‘interieurexperience’ plaats, georganiseerd door Whitehouse Decorations. Het Event is ontwikkeld om jou te helpen het volle potentieel van je interieur te bereiken. In één dag krijg je praktische handvatten voor de indeling van je interieur, kleurgebruik en styling, maar dat is nog niet alles. Deze dag gaat ook in op het bereiken van de ‘juiste’ mindset om je interieurdoelen te bereiken..!

Google Cover-3

Praktische info Design my Home Event
Datum: zaterdag 6 september 2014, van 10:00 – 15:00 uur
Locatie: Hoofddorp
Prijs: € 45,- (excl. BTW) en inclusief lunch, koffie/ thee
Aanmelden: http://www.whitehousedecorations.com/event/

Als het nét niet klopt
Hoe frustrerend is het als je prachtige designmeubelen en een leuk behang op de muur hebt en er toch iets niet klopt in de indeling en/of sfeer in je interieur. Je zou het graag rustiger, ruimtelijker en sfeervoller willen maar weet niet hoe en hebt daar gewoonweg geen tijd voor. Het My Design Home Event helpt je op weg. Bij het Event ontdek je:

· hoe je je interieurwensen in kaart brengt
· hoe je de juiste doelen stelt
· hoe je je perfecte interieur realiseert
· waarom de juiste mindset curciaal is
· praktische tips en tricks
...en veel meer!

Over Whitehouse Decorations
Oprichter van Whitehouse Decorations is Ryan de Kom: “ik geloof dat een warm en gezellig thuis een groot effect heeft op het geluksgevoel van vrouwen. In mijn ogen verdient elk interieur klasse, omdat elk mens dat verdient. Het is mijn passie om voor vrouwen die midden in het leven staan een écht thuis te creëren vol warmte en geluk. Een thuis, waar ze na een drukke dag kunnen ontspannen en samen met het gezin, familie, vrienden genieten. Het is mijn doel om zoveel mogelijk vrouwen ‘woongelukkig’ te maken door een écht thuis te creëren en hen mee te nemen in de kracht van schoonheid. Met dit Event hoop ik vrouwen al een stukje op weg te helpen naar het waarmaken van hun ‘interieurdroom’.”