dinsdag 30 september 2014

In oktober staat het nieuwe woonseizoen weer voor de deur

Met de net afgeronde MAISON & OBJET in Parijs, is nu Nederland aan de beurt met de kick-off van de woonbeurs in de Amsterdam RAI.

Vernieuwde website
Sterk Online heeft zich deze zomer enorm vernieuwd om klaar te staan voor het nieuwe seizoen. Een vernieuwde website maakt het vinden van Scandinavische producten nog sneller en gemakkelijker. Ook is de online winkel aangevuld met een reeks nieuwe Scandinavische merken en producten.

143152-ADD-INTERIOR07451-59d768-original-1412014438

Nieuwe Scandinavische merken
Met het oog op kwaliteit en duurzaamheid zijn de merken Northern Lighting uit Noorwegen, OX Denmarq en Addinterior uit Denemarken aan de Sterk Online collectie toegevoegd.

Nothern Lighting
Nothern Lighting is een jong Noors bedrijf, dat ook wel bekend staat als de ‘mood makers’.

Het merk biedt een combinatie van verfrissende collectie meubelen van jonge beginnende ontwerpers en gevestigde namen. We vinden in deze collectie nieuwe ontwerpen en herintroducties uit de hoogtijdagen van het Scandinavisch design uit de jaren ’60. Dit merk is het Scandinavische merk dat af en toe volledig out of the box kan gaan met zijn ontwerpen.

143157-Birdy_floor-and-table-with-chair-High-Res_H-cc2e97-original-1412014517

OX Denmarq
OX Denmarq is een Deens bedrijf dat meubels maakt met een unieke combinatie materialen. Het merk staat bekend om de ossen lederen meubelen, met roestvrijstalen of houten frame. Maar sinds kort is de collectie uitgebreid met materialen als marmer, messing en koper. Dit merk is absoluut vernieuwend, met tijdloze designs.

143155-Bake_Me_A_Cake-with-chef-High-Res-B-161134-original-1412014515

Addinterior
Addinterior is een Deens bedrijf met elegant ontworpen meubelstukken van massief eiken en wol. Het merk werkt samen met een aantal talentvolle ontwerpers met de ambitie om nieuwe meubels te creĆ«ren in overeenstemming met de moderne Scandinavische visie en hedendaagse eisen van functionaliteit. De meubels zijn strak vormgegeven maar geven een warme en huiselijke uitstraling. 

De visie van Sterk Online blijkt succesvol
Sterk Online wil woon- en leefruimtes verduurzamen via internet. De focus op het Scandinavisch design blijkt een succes. Door het aanbieden van kwaliteit producten in een niche geeft Sterk Online de mogelijkheid haar service en specialisatie optimaal in te zetten wat resulteert in een constante groei en verbetering.