dinsdag 25 november 2014

De 10 leukste schoencadeaus voor volwassenen

Wie zegt dat Sinterklaas alleen een feest is voor kinderen? Stiekem beginnen ook vele grote mensen harten sneller te kloppen bij de gedachte dat de Sint weer (bijna) in het land is. Het is en blijft een leuke (en spannende) gelegenheid, hoe jong of oud je ook bent. FonQ.nl selecteerden daarom de tien leukste schoencadeaus voor volwassenen! Maak dus maar vast een plekje vrij voor je schoen bij de openhaard, ga maar vast oefenen op Sinterklaasliedjes en haal suikerklontjes voor het paard in huis. Want wie weet leest de Sint dit artikel ook en zit er straks één van deze leuke cadeautjes in je schoen. En het voordeel van een volwassene zijn, is in dit geval dat je schoen een stuk groter is...
1. Sinterklaasje kom maar binnen met je kruk


Wist je dat de Sint dol is op Dutch Design? Zijn huis in Spanje staat er vol mee! Eén van zijn favorieten is de Dutch Design Chair, een leuk en stevig krukje, gemaakt van karton! Maar dit past toch nooit door de schoorsteen, hoor ik je denken. Geen paniek, het krukje wordt geleverd als een (eenvoudig in elkaar te zetten) bouwpakket! Verkrijgbaar in verschillende leuke designs.
2. Vol verwachting klopt ons hart. Wie de thee met koek krijgt, wie de gard
tea-bar-giftpack-groene-thee
Wie zoet is krijgt lekkers en dat smaakt toch echt het lekkerst bij een kopje thee! Dit giftpack groene thee bestaat uit drie heerlijke smaken: 'Hello Sunshine' voor bij de taaitaaipop, 'Carribean Green' voor bij de pepernoten en 'Flower Power' voor bij de marsepein!
3. Wie zoet is krijgt sushi, wie stout is de roe
leifheit-perfect-roll-sushimaker
Pepernoten, marsepein en taaitaaipoppen? Stiekem heeft de Sint veel liever sushi! Met deze handige sushimaker maak je in een handomdraai zelf de lekkerste sushi. Voortaan zo’n zelfgemaakt rolletje in je schoen in plaats van een wortel voor het paard en je bent verzekerd van een cadeautje!
4. Sint Nicolaas, Sint Nicolaas, breng ons vanavond een mooi boek
thumbsup-boekenkluis
Net als in het grote boek van Sinterklaas bewaar je in dit boek al je geheimen! Het boek is namelijk een kleine kluis waarin je al je belangrijke kleine spullen veilig én onopvallend opbergt. Zet hem in de boekenkast en het zal niemand opvallen dat dit boek niet te lezen is!
5. ’t Heerlijk avondje is gekomen, ’t filmavondje van Sinterklaas
luckies-smartphone-projector-beamer
Films kijken op je slaapkamermuur? Het kan met deze leuke smartphone beamer! Vouw de beamer in elkaar, plaats je smartphone voor de lens en de filmpjes worden tot wel 8x vergroot geprojecteerd. Voetjes omhoog, bakje popc… euh, pepernoten erbij en ontspannen maar!
6. Sinterklaas, goed heiligman, trek je beste sokken aan
happy-socks-giftbox-dames-dots-en-stripes (1)
De Sint is dol op de sokken van Happy Socks. Tijdens al die avonden, op zijn paard over de daken, wil de Sint natuurlijk wel warme voeten hebben. Met al die leuke kleurtjes en patronen is er altijd wel een paar dat bij zijn tabberd past! Ook verkrijgbaar voor dames.
7. Hoor wie maalt daar kind'ren, hoor wie maalt daar kind'ren
jamie-oliver-granieten-vijzel
Wil je eens iets anders dan de standaard Sinterklaas snoepgoed? Deze vijzel van Jamie Oliver is ideaal voor bijvoorbeeld een heerlijke pepernotentaart! Maal de pepernoten fijn in de vijzel, meng met een beetje boter en gebruik dit voor de bodem van de taart. Geef je rest van taart vorm met wat je maar wilt en… smullen maar!
8. Sinterklaas kapoentje, gooi een zwevende boekenplank in mijn schoentje
umbra-zwevende-boekenplank-conceal-large
Zou Sinterklaas zijn grote boek ook zo bewaren? Deze 'onzichtbare' boekenplank lijkt te zweven aan de muur! Stapel meerdere boeken op de standaard voor een leuk effect. Een populair schoencadeau!
9. O, kom maar eens kijken wat ik in mijn wijnfles vind
corkcicle-wijnkoeler
Zelf drinkt de Sint geen wijn (hij moet meestal nog rijden 's nachts), maar hij vindt dit toch wel een erg ‘cool’ cadeau! Leg de kurk met koelelement even in de vriezer, plaats hem in de wijnfles en de wijn blijft heerlijk op temperatuur. Handig!
10. Misschien heeft u voor een selfie nog even tijd, voordat u weer naar Spanje rijdt
thumbsup-selfie-stick
Stel je eens voor, je staat oog en oog met de enige echte Sinterklaas... Dit moment wil je natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een selfie te maken met de Sint. Je probeert de juiste knop in te drukken en… ah, mislukt. Dit gebeurt niet met deze handige selfiestick! Vanaf een afstandje maak je zonder problemen de beste selfies!
Bron: Fonq.nl
Kijk voor nog meer leuke en originele cadeau tips ook eens op Wonenonline.nl