maandag 24 november 2014

Jouw foto op plexiglas

Foto's maken je interieur persoonlijk en vertrouwd. Niet voor niets laat men steeds vaker foto's op groot formaat printen. Je kunt de foto's aan de muur ophangen om elke dag weer even terug te denken aan dat mooie moment dat is vastgelegd.


Een fotoproduct dat al een lange tijd bekend is bij een breed publiek is de foto geprint op canvas. Het materiaal canvas geeft een mat, schilderij-achtig effect aan de foto. Echter is de foto op canvas nu een beetje verouderd en zijn er prachtige, moderne alternatieven voor gekomen, bijvoorbeeld een foto op plexiglas.
Een foto op plexiglas is een prachtig decoratiestuk voor aan de muur. In tegenstelling tot canvas heeft plexiglas een glanzend effect, waardoor de foto lekker opvalt. Het vier millimeter dikke plexiglas, dat ook wel acrylglas of perspex wordt genoemd, geeft een mooi diepte-effect doordat de foto aan de achterkant van de plaat wordt geprint. Kleurrijke foto's komen prachtig naar voren doordat de heldere en scherpe kleuren door het glas worden versterkt. Ook zwart-witfoto's zullen door de mooie contrasten schitteren aan de muur.


plexiglas_b


25% korting op een foto op plexiglas
Altijd al jouw mooiste foto op plexiglas aan de muur gewild? Nu is het moment om er een te bestellen: bij Foopla ontvang je namelijk 25% korting op een foto op plexiglas. Om van de korting te profiteren gebruik je kortingscode wonenonline2014. Ook leuk als origineel en persoonlijk cadeau: de feestdagen komen er tenslotte weer bijna aan!

dreamstime_s_14990752