vrijdag 14 november 2014

Kerst ByPaulaRutgersDesign

Kerst cadeaus bij ByPaulaRutgersDesign zijn er genoeg! Kertversiering in de vorm van bijzondere rvs kerstballen, rvs LOVE hangers, prachtige kaarsen in boomstammetjes, de sojakaarsen in boomstammetjes zijn zelfs recyclebaar, je stuurt de lege stammetje op en krijgt ze voor een kleine vergoeding gevuld weer terug. De gift box met soja kaars en 8 geur rondjes zijn ook een super cadeau, je kan deze overal neerleggen en genieten van de natuurlijke aroma’s.
Breng een druppeltje sfeer in je woonkamer, slaapkamer of toilet met de prachtige Droplet hangvaasjes. Deze hebbedingetjes uit gekleurde klei verwerkt met zandkorreltjes zijn er in wit en vermengen zich moeiteloos in elk interieur. Droplet is meteen al verpakt in een mooie geschenkverpakking. Het enige wat jij nog moet doen is kiezen tussen een cadeau met drie kleine droplets (12,95)of één grote droplet. (9,95)
16538_full
Naturalia in verschillende uitvoering is een belangrijke woontrend en staat in elk interieur,combineer verschillnde objecten voor je eigen ”rariteiten kabinet”, Deze Nautilus op voet is ook een blikvanger alleen!
16704_full
Deze bijzondere houten placemat is gemaakt in Japan. Het hout is versneden tot flinterdunne vellen (0,2 mm). Het oppervlak van de houten placemats is kras- en waterbestendig, doordat het geïmpregneerd is met hars.Je zult verrast zijn door de originele structuur en aroma van het hout. Dit is een perfecte samenkomst van techniek en natuur! De houten placemat heeft nog steeds de natuurlijke uitsraling, en super makkelijk schoon te maken!