zaterdag 26 juli 2014

BEE APIS wood tiles

"Deze houten wandtegels kunnen naar uw smaak worden aangepast"

BEE-APIS-wood-tiles3
Wil je iets origineels en uniek om de muur mee te decoreren? Monoculo Design Studio, een jong team van designers die werken met natuurlijke en milieuvriendelijke materialen, presenteren deze modulaire houten tegels voor muurdecoratie.
BEE-APIS-wood-tiles2BEE-APIS-wood-tiles-1
Het design team verkoopt ze in sets en kunt u kiezen tussen twee ontwerpen, gefacetteerde en platte tegels. Elk gefacetteerde tegels is uniek en de tegels zijn er in twee houtsoorten, ceder of beukenhout.
BEE-APIS-wood-tiles5

Met de sets kan je kiezen hoe groot je de compositie op de muur wil maken, welke combinaties je gebruikt, om een fantastische muurdecoratie te creëren. Het hout straalt warmte uit en is een goede geluidsdemper. De vrijheid om de tegels te combineren en naar smaak aan te passen is wat deze muurdecoratie heel bijzonder maakt.BEE-APIS-wood-tiles6

Afmetingen : 14 x 12 x 2 cm - Verkrijgbaar in sets van 6, 12 en 24
Crowdfunding: Je kan de ontwerpers helpen een productie op te starten door een set Bee Apis te bestellen bij CrowdyHouse: http://www.crowdyhouse.com/shop/bee-apis/

BEE-APIS-wood-tiles4

"We vinden crowdfunding een geweldige manier om onze designprojecten te realiseren, en in een serie te produceren zodat we betere prijzen kunnen bieden aan de consument. Via CrowdyHouse kunnen we ons werk aan designliefhebbers laten zien en dat geeft voldoening".

gratis woonbrochures-3

donderdag 24 juli 2014

Glamping: kamperen in stijl!


Een wc-rol onder de arm en insecten in de tent: dit beeld schiet al snel door je hoofd wanneer je aan de camping denkt. Niet bepaald glamorous. Maar wist je dat een vakantie op de camping wel degelijk samengaat met glamour? Dé trend van deze zomer is glamping, oftewel glamorous camping. Kamperen in stijl dus! Met de juiste spullen ervaar je de luxe en comfort van een vijfsterrenhotel, terwijl je toch de charme van slapen in de natuur beleeft.glamping-in-stijl

First things first: servies en accessoires

Op de camping staat gebruiksgemak voorop. Dit geldt nog steeds voor 'op de glamping', maar het oog wil daar ook wat! Het laatste uur heeft dus niet geslagen voor kampeerspullen in het algemeen, maar wél voor stijlloze exemplaren. Zo verruilen we de plastic bekers voor een uitgebreide glazenset en dekken we de tafel met mooie keramieken borden. Koude dranken worden in stijl bewaard in een vintage koelbox en koffie schenken we uit een trendy koperen thermoskan. Zo creëer je heel eenvoudig een vleugje glamour op de camping!

jamie-oliver-koelbox

jamie-oliver-serviesset

stelton-thermoskan

Jamie Oliver vintage koelbox €89,95 en serviesset €29,95 | Stelton koperen thermoskan €119,-.

Glamping: the next level

Met glamorous servies en accessoires ben je al goed op weg, maar wil je het ultieme glamping gevoel ervaren dan richt je de tent uiteraard tot in de puntjes in. Decoreer met mooie kussens en dekens, hang een zomerse hangmat voor de tent op en wat dacht je van een trendy vlinderstoel? Een vloerkleed voor buiten - op dit moment absoluut de trend - past ook perfect in het glamping plaatje. Breng tot slot meer sfeer bij de tent met mooie buitenverlichting.

Lafuma-Maxi-Pop-Up

fatboy-outdoor-carpet

Suck-UK-Sun-Jar

Lafuma Maxi Pop Up vlinderstoel €69,95 | fatboy flying carpet outdoor €149,- | Suck UK Sun Jar €19,95.

maandag 21 juli 2014

Hoe cool kan je keuken zijn?

Brabantia brengt kleur in huis met nieuwe frisse collecties

Zin in verfrissende culinaire ideeën? Brabantia brengt je verbeelding op smaak met nieuwe collecties vol kleur.

brabantia-02

Ontdek het coole assortiment Metallic Mint, in een eigentijdse pastel met metallic look. Stapel slim en stijlvol met de vele glazen voorraadpotten. Of ga voor een speelse noot in je keuken met de leuke blikvangers van Accent Line.

brabantia-05

Metallic Mint: fris, chic & metallic!
Je keuken kan een eigentijdse toets gebruiken? Ga voor de collectie Metallic Mint! Deze nieuwe lijn van Brabantia vertrekt van een coole pasteltint in metallic. Dit stijlvol blauwgroen kan je trouwens in heel je keuken doortrekken, want de collectie is erg ruim: van voorraadbussen met vensters en transparante deksels over pedaalemmers en Touch Bins tot broodtrommels met schuif- en klepdeksels.

brabantia-06

Metallic Mint combineert ook mooi met accessoires in Briljant en Matt Steel, of met poederpastels voor een warme, huiselijke sfeer. Voor durvers: geef je keuken nog meer karakter en combineer Metallic Mint met vlakken in felle kleuren.

brabantia-04
Alle producten in de nieuwe Metallic Mint-collectie kunnen uiteraard rekenen op de duurzame kwaliteit van Brabantia. Zo hebben de pedaalemmers fluisterstille deksels en een handige binnenemmer; de broodtrommels sluiten dan weer slim dankzij de magnetische sluiting.

brabantia-02brabantia-01

Haal de voordelen van de lente en de zomer in huis met een plissé hordeur

De meeste mensen proberen van hun huis iets te creëren waar ze zich veilig en fijn voelen. Makelaars horen het meest dat mensen op hun zoektocht naar huizen een licht en fris huis zoeken. Witte muren en hup open die openslaande deuren, schuifpuien en andere deuren.

plisse-hordeur

Maar door de extreem zachte winter dit jaar, zijn de insecten erin geslaagd om te overwinteren. Het lijkt wel of dat deze kleine beestjes zich als levensmotto hebben gesteld om zo veel en zo vaak mogelijk zich bij u in huis te verstoppen. Hoe vaak hoor je niet dat mensen geen oog dicht doen voordat die ene irritante mug is gevangen. Met behulp van een plissé hordeur kan je dit probleem al op voorhand in de kiem smoren. Toch zijn er meer voordelen die niet meteen tot de verbeelding spreken.

plissé hordeuren een goede oplossing voor hooikoorts.

Hier sta je niet bij stil: 10% tot 20% van alle Nederlanders heeft last van hooikoorts. Dit komt neer op 1,7 tot 3,3 miljoen Nederlanders! Voor deze mensen is de plissé hordeur een perfecte oplossing. Door het fijn geweven gaas blijven pollen, zaden en stuifmeel buiten. Maar stroomt de heerlijke buitenlucht binnen. De meeste hooikoortspatiënten zitten het liefst binnen met de deuren en de ramen dicht, als de iep of de berk in bloei staat. Met een plissé hordeur kunnen deze mensen toch genieten van de buitenlucht, zonder klachten.

Het gemak van de plissé hordeur

Een plissé hordeur is na wat speurwerk de beste oplossing om vliegen muggen en andere vliegende insecten buiten te houden. Het gepatenteerde systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Het geplisseerde (gevouwen) gaas vindt zijn oorsprong in Japan en heeft zijn weg naar het vaste land gevonden. Omdat het gaas gevouwen/ geplisseerd is kan het tegen een stootje. De plissé hordeur is zo gebruiksvriendelijk, omdat de deur in iedere gewenste stand blijft staan. De hordeur is makkelijk te bedienden door kinderen. De gang van tuin naar binnen en andersom is heel makkelijk. Ook voor kinderen die ruiger zijn is deze hordeur dé oplossing. Als de deur uit zijn systeem wordt gelopen, zet je deze met een paar handelingen weer terug. ‘’Hufterproof’’ noemen we dat.

Huisdieren en een plissé hordeur

In Nederland hebben 1 op de 3 huishoudens een hond. Bijna de helft van de Nederlandse huishoudens heeft 1 of meerdere katten. Met huisdieren is de plissé hordeur een perfecte oplossing om heerlijk in de tuin te zitten, maar tegelijkertijd de insecten niet het huis te laten betreden. De plissé hordeur is gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Als een huisdier de plissé hordeur uit het systeem loopt, heb je deze met een paar simpele handelingen weer terug gezet. Ook het geplisseerde gaas is zeer sterk. Ook al ziet het gaas er wat verfomfaaid/verkreukeld uit, het is een kwestie van de deur één keer heen en weer schuiven en het gaas is weer terug in zijn originele gevouwen model.

woensdag 9 juli 2014

Goed gebakken!

KitchenAid stelt nieuwe reeks bakgerei voor

Wat je zelf bakt, smaakt gewoon beter. Zeker met het nieuwe KitchenAid bakgerei, de eerste professionele reeks om de perfecte cake, pizza, broodjes of cupcakes op tafel te toveren. Laat de ideeën al maar rijzen!

kitchenaid-bakgerei-01
Een succulent gebraad, speelse cupcakes en donuts, de perfecte pizza of brood: er gaat niets boven een goed gelukt zelfgemaakte ovencreatie. KitchenAid staat voor professionele prestaties, robuuste kwaliteit en fraai design. Het merk trekt die filosofie door in alle toebehoren, zoals de nieuwe reeks bakvormen.
De KitchenAid bakvormen kunnen tegen een stootje. Het duurzame, stevige metaal heeft een basis van zwaar staal voor professioneel gebruik en is schilfer-, kras- en vlekbestendig. Het oppervlak in warmtegeleidend aluminium zorgt ervoor dat elke bereiding mooi bruineert, en is ovenvast tot 230 °C.

kitchenaid-bakgerei-02
Al de producten zijn hitte-, roest- en corrosiebestendig, kortom ze blijven er jarenlang als nieuw uitzien. Bovendien is de antiaanbaklaag niet alleen duurzaam maar ook vaatwasbestendig en dus gemakkelijk te reinigen.

maandag 7 juli 2014

Zelf ijs maken met Magimix Le Glacier

Zelf ijs maken? Magimix maakt het mogelijk om thuis zelf het allerlekkerste ijs te maken. Wie zwicht er niet voor de verleiding van 100% natuurlijk ijs? Met deze Magimix ijsmachines maak je snel en moeiteloos zelf het lekkerste roomijs en vruchtenijs in allerlei heerlijke smaken. Le Glacier is nu verkrijgbaar in nieuwe zomerse kleuren: geel en oranje.

agimix-le-glacier

Do it yourself
De ijsmachines van Magimix passen helemaal in de huidige Do-It-Yourself foodtrend.  Zelf ijs maken is lekker, goedkoper en vooral leuk om te doen.  En is het is heel eenvoudig.  Laat de ijsmachine eerst 24 uur koelen in de vriezer. Wanneer deze klaar is voor gebruik, heb je binnen een half uur je eigen huisgemaakte ijs. En je bepaalt helemaal zelf de ingrediënten. Chocola met banaan of toch liever zelfgemaakt aardbeienijs? Dat is weer eens wat anders dan het ijs uit supermarkt? Met de compacte Magimix Le Glacier verwen je jezelf en anderen.