dinsdag 13 januari 2015

Laat u meevoeren in de living kitchen van PITT® cooking

Bij PITT® cooking nemen ze dingen graag serieus. Dus regelden zij voor de internationale keukenbeurs LivingKitchen 2015 in samenwerking met KOLENIK Eco Chic Design een heuse living kitchen. Inclusief vis. Bezoek hen daar en duik in de wereld van PITT® cooking…


 PITT® cooking: gaspitten direct geïntegreerd in uw favoriete werkblad. De ideale manier van koken. Bedacht, ontwikkeld én geproduceerd in Holland, klaar om de wereld te veroveren. Tijdens de LivingKitchen zal PITT® cooking in samenwerking met KOLENIK Eco Chic Design voor het eerst de revolutionaire en veelbesproken Ocean Kitchen tonen aan het internationale publiek. Gevuld met helderblauw water, bewoond door felgekleurde vissen. Fraai afgewerkt met een aanrechtblad van de nieuwste generatie keramiek (Dekker Zevenhuizen). De eye-catcher van de beurs: mis het niet.
Over PITT® cookingPITT® cooking biedt alle ingrediënten voor een professionele kookbeleving in eigen keuken. Het is ruim – altijd plek voor uw pannen. Het is sterk – professionele materiaalsoorten en krachtige branders. Het is eenvoudig in onderhoud – schoonmaken is niet langer een opgave. En bovenal is het uniek – een buitengewone, opvallende uitstraling voor uw keuken.
Eindeloze mogelijkhedenEen uitgebreid assortiment van 29 modellen biedt voor ieder wat wils. Afhankelijk van uw persoonlijke kookgedrag en de beschikbare ruimte in uw keuken, heeft u de keuze uit modellen variërend van 1 tot 6 branders. Of wees zelf de ontwerper: creëer uw ideale kookplek door modellen te combineren.


200 deelnemers. 22 landen. 142 duizend bezoekers. Eén living kitchen.