dinsdag 27 januari 2015

Rafa Nadal, wereldwijd het gezicht van DektonR by Cosentino


Het ultracompacte oppervlak DektonR by Cosentino, bestemd voor de wereld van de architectuur, lanceert zijn nieuwe reclamecampagne samen met Rafa Nadal als uithangbord van het merk. De overeenkomst die ondertekend werd tussen de multinational en de tennisser uit Mallorca eind 2014, waardoor Cosentino sponsor werd van het project eRafa Nadal Academy by Movistar f, impliceert eveneens dat het imago van Nadal gebruikt wordt voor reclamedoeleinden. De campagne start wereldwijd op hetzelfde moment.

dekton-nadal

Met als titel eDEKTON. UNLIMITED. f staat de campagne voor de perfecte combinatie van Rafa Nadal, die door zijn talent, kracht en veelzijdigheid op elke ondergrond uitgegroeid is tot een topsporter, en DektonR, een uniek product dankzij zijn weerstand, geavanceerde technologie, duurzaamheid, veelzijdigheid en schoonheid. De mogelijkheden van DektonR en Nadal zijn onbegrensd.

Net zoals een tenniswedstrijd slag na slag gewonnen wordt, een krachtmeting waarbij rivalen elkaar en zichzelf tot het uiterste drijven, worden ook het design en de technologie van DektonR door het gebruik en de toepassingen elke dag opnieuw zwaar op de proef gesteld. Het ultracompacte DektonR is het perfecte materiaal voor ontwerpers en architecten over de hele wereld voor projecten binnen of buitenshuis en biedt de hoogst gegarandeerde betrouwbaarheid.

dekton-nadal-2
De voortreffelijke eigenschappen zoals hoge mechanische weerstand, een goede weerstand tegen thermische schokken, een zeer goede kleurstabiliteit, een hoge weerstand tegen krassen, vlekken, slijtage, UVstralen en hydrolyse, en een beperkte opname van water, maken dat DektonR geschikt is voor keukenwerkbladen, badkamerinrichting, wand en vloerbekleding, meubels, gevels en andere buitenoppervlakken.

De nieuwe reclamecampagne weerspiegelt helemaal de veelzijdigheid van DektonR en toont de tennisser in twee grote settings, een buiten en een binnen, die helemaal bekleed zijn met het nieuwe ultracompacte oppervlak in de tinten Aura (wit met grijze aders op de werkbladen en op de muren), Zenith (mat wit op vloeren binnen en buiten) en Strato (grijs voor de wanden).

Het project eRafa Nadal Academy by Movistar f, de tennisacademie die Nadal binnenkort opent in zijn thuisbasis Manacor op Mallorca, zal ook een toonbeeld zijn van de architecturale mogelijkheden die DektonR te bieden heeft. DektonR zal er aangewend worden voor gevels, vloeren en andere oppervlakken. Santiago Alfonso, Marketing & Communications Director van de Cosentino Group: gDeze nieuwe manier van samenwerken waardoor Rafa Nadal het internationale uithangbord wordt van DektonR en onze fantastische bijdrage tot de wereld van de architectuur en het design maakt ons bijzonder trots. Waarden die Rafa en Cosentino ongetwijfeld delen zijn onze dagelijkse inspanningen, onze continue innovatie en onze onafgebroken zoektocht naar leiderschap en succes. Wij werken graag samen met de allerbeste en Rafa zal ertoe bijdragen dat DektonR wereldwijd model staat voor succes.