maandag 19 januari 2015

Walra lanceert nieuwe collectie 2015

Een uitgebreide stijlvolle collectie van dit tijdloze merk.

Vandaag lanceert Walra haar nieuwe collectie 2015 op de internationale vakbeurs voor woningtextiel ‘Heimtextil’ in Frankfurt, Duitsland. De stijlvolle, tijdloze nieuwe Walra-collectie bestaat uit: beddengoed, badgoed, body & soul producten, keuken- en tafellinnen, sierkussens, plaids en washable paperbags.

wallra3

Pure luxe
De collectie is puur natuur met een sierlijke finishing touch. Uitgesproken dessins met veren, bloemen, pailletjes, subtiele grafische dessins, breisels, zachte katoen en puur linnen. Naast veel wit en de bekende Walra natureltinten zien we in deze collectie 2015 pasteltinten en washed blue.

wallra-01

Nieuw: dekbedden en hoofdkussens
Geheel nieuw in het assortiment van Walra is een complete collectie hoofdkussens en dekbedden. De 4-seizoenen dekbedden en hoofdkussens zijn er in verschillende prijsklassen en gemaakt van katoen, synthetisch of dons. De kwalitatieve producten verschillen onderling in zwaarte, vochtopnemend vermogen en zachtheid. De producten zijn verpakt in een fraaie, handzame city bag.

wallra2

The house of Walra
Van oudsher, sinds 1873, is Walra bekend om haar kwalitatieve linnengoed. Met The house of Walra biedt het merk sinds vorig jaar ook een volledige lijn sierkussens, een aantal decoratieve washable paper bags en een complete body & soullijn. Het merk gelooft dat een mooie leefomgeving bijdraagt aan een gelukkig leven.

Get inspired
De nieuwe collectie is te bewonderen tijdens de Heimtextil in Frankfurt am Main van 14 tot 17 januari in hal 8, stand E78. Of bekijk het collectieboek hier of in de bijlage of op www.walra.nl