zondag 1 februari 2015

ABS WORLD: een unieke kinderkamer

Ergens komen waar alles klopt. Waar je ontzettend geïnspireerd raakt. Waar je eigenlijk alles wel wilt hebben en waar alles leuk is. Dat is Fabs World. Met productlijnen zoals ‘tovertuin’, ‘wolkenfeest’ en ‘sterrenstraal’ weet je dat je van iedere baby- of kinderkamer een klein paradijs kunt maken. Een paradijsje dat 100% warmte uitstraalt.

Fabs-World-1Fabs-World-2Fabs-World3Fabs-World-4

Eerlijk en uniek

Of je nou op zoek bent naar ‘alles voor een jongetje’, ‘alles voor een meisje’ of ‘alles voor een we-weten-het-nog-niet’: bij Fabs World vind je het. Fabs World is een merk én een belevenis. Alles wat er van Fabs World in de winkels wordt aangeboden verspreidt 100% warmte. Dat komt niet alleen doordat het er prachtig uitziet, maar ook vanwege het feit dat het eerlijk en fair trade wordt gemaakt in een klein atelier in Bangkok. Het haakwerk wordt gedaan in de werkgelegenheidsprojecten in het noorden van Thailand. De vrouwen die de producten maken, kunnen thuis bij hun kinderen blijven en ze zelf ook 100% warmte geven. Alles van Fabs World is handgemaakt, en dus 100% uniek. En wil je weten welke moeder jouw mooie product heeft gemaakt? Haar naam staat op het leaflet dat er aan hangt!

Fabs-World5
Dertien verschillende kleurlijnen
Fabs World heeft dertien verschillende kleurlijnen, die bestaan uit elk zo’n twintig items, waaronder een lakentje, slabbetjes, posters, muurstickers, hanglampen, een boxkleed, behang, een aankleedkussenhoes en een knuffelmuis. Je kunt kiezen voor één kleurlijn, maar uiteraard kun je ook combineren voor een geheel eigen draai aan Fabs World. De Basic Chique Line van Fabs World laat zich heel goed combineren met de andere lijnen, maar ook met producten van andere merken. Zo kun je een kamertje écht helemaal naar je eigen smaak inrichten en je baby in een origineel en uniek gespreid bedje laten komen. De Basic Chique lijn bevat allemaal 'doorgestikte' stoffen. In deze lijn bijvoorbeeld een wasbare Maxi Cosi cover en een ontzettend handig 3 in 1 boxkleed. Het 3 in 1 boxkleed is zo handig omdat het naast een normaal boxkleed, ook gebruikt kan worden als aankleedkussenhoes én als speelkleed. Het kleed is aan twee kanten te gebruiken. Je kunt beide delen aan elkaar maken door  d.m.v. de verbindingsstukjes die aan het hengsel vast zitten. Hierdoor wordt het een extra groot speel/picknick kleed. Ideaal!

Fabs-World-6Fabs-World7
Naast de eigen collectie verzorgt Fabs World ook de verkoop van de smeedijzeren bedjes van siersmederij Diss. Dus wie de puntjes van het kamertje écht op de i wil zetten…

Wil je meer inspiratie over een kinderkamer inrichten kijk dan ook eens op Wonenonline.nl