donderdag 5 februari 2015

Mal Sweater - one size fits all

Na de lounge set 1956, de 2.25 meter hoge Lummel lamp en de Killing me softly kussenset komt Mal nu met deze charmante Mal Sweater. One size fits all, deze trui voor past op alle stoelen van Mal, dus ook op die uit de 1956 collectie. Het gaat om een limited edition, dus wees er snel bij!

De stoeltrui van Mal is geïnspireerd door de hedendaagse mode. Geen tierlantijntjes, opsmuk of gedoe maar kleding met een doel. Kleding is bedoeld om ons droog en warm te houden en om te beschermen tegen de krachten van de natuur, door producten te gebruiken die de natuur ons gaf. En dat is precies wat de Mal Sweater doet.

mal-furniture
De trui is met de hand en met liefde gebreid met houten stokken en 100% Nieuw Zeeland Virgin wol. Beter dan dat wordt het niet! Dit unieke item staat goed in elke kamer, of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt. En niet geheel onbelangrijk, je hebt nog nooit op zo een zachte stoel gezeten.

Verkrijgbaarheid

De prachtige Mal Sweater zit als gegoten op elke Mal stoel, of het nu om een 1956 model gaat of niet. Deze limited edition (€ 1298,-) is enkel te verkrijgen via http://www.mal-furniture.com

Voor meer meubeltrends en meubel inspiratie kijk ook eens op Wonenonline.nl