zaterdag 21 februari 2015

Ook interieurtrends op Beurs Eigen Huis

De place to be voor iedereen die met zijn woning aan de slag gaat! 

Breda, februari 2015. De populaire Beurs Eigen Huis - 20 t/m 22 maart, Jaarbeurs Utrecht - besteedt naast bouwen en verbouwen veel aandacht aan interieur. Er zijn verschillende trends te spotten en in diverse paviljoens vertellen professionals alles over bepaalde thema’s. Wil je advies of ideeën opdoen voor de styling van jouw interieur? Dan is een bezoek aan het ‘Droomhuis Interieurpaviljoen’een must. Liever informatie of inspiratie voor de badkamer, keuken of tuin? Dan zijn er zeker paviljoens die je niet mag missen. Beurs Eigen Huis is dé place to be voor iedereen die met zijn woning aan de slag gaat!  

Aandacht voor ontspanning 
De keuken anno 2015 wordt steeds meer gezien als sociale ontspanningsruimte; om te koken, borrelen, werken of studeren. DeKeukenspecialist, stand C18, met Logic Kitchens biedt daarom op maat gemaakte keukens die het middelpunt vormen van het huis. Individuele keukenoplossingen van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Omdat iedereen ‘recht’ heeft op een droomkeuken.

logic-kitchens
Customize your home 
Het op maat maken of personaliseren van producten zien we meer terug op de beurs. Het Amsterdamse Kappennow, stand DH27, heeft een nieuwe techniek ontwikkeld die het mogelijk maakt om een afdruk in lampenkappenstof te maken. Stem je verlichting op jouw eigen wensen af!

Tot in de details 
Elk detail telt als je bezig bent met het realiseren van jouw droomhuis. JUNG, stand B61, biedt exclusief lichtschakelaars in alle originele 63 kleuren van Le Corbusier, de beroemde Zwitserse-Franse architect en stedenbouwkundige. Zeker weten dat er een kleur is die in jouw interieur past.

Puur & ambachtelijk 
We kiezen steeds vaker voor puur en ambachtelijk. We willen een product met een verhaal, door ambachtslieden gemaakt en het liefst van duurzame materialen. De keramische pothaarden van African Flame, stand P2, worden op kleine schaal met de hand gemaakt door een pottenbakker uit Kaapstad. De grondstoffen zijn natuurlijk, de samenstelling van de klei is uniek, en de arbeid is eerlijk en zuiver. Wedden dat je het nu nog behagelijker krijgt thuis?! 

Deze en nog heel veel andere interieur- en bouwtrends zijn te vinden op Beurs Eigen Huis.

Een greep uit de exposanten die van jouw interieur een plaatje kunnen maken: 
- Deens hot spot voor Scandinavisch wonen 
- Interior Department exclusieve verkoop designmeubilair 
- Lichtstudio van den Bosch lichtplannen voor o.a. woonhuizen, bedrijfsruimtes en tuinen 
- Lonc tijdloze producten met een lange lifecycle

'Make yourself at home'
Datum Beurs Eigen Huis: 20-22 maart 2015 
Openingstijden: 10:00-17:00uur 
Locatie: Jaarbeurs Utrecht 
Entreeprijzen: € 15 p.p. In de voorverkoop via www.realiseerjedroomhuis.nl is er een gereduceerd tarief van € 11,50 p.p. Er is gratis kinderopvang voor kids tussen 3-12 jaar.

Voor meer woontrends en interieurtips kijk ook eens op Wonenonline.nl