donderdag 26 februari 2015

Verlichtende design-samenwerking MADE.COM & plumen

Online designmerk MADE.COM lanceert in samenwerking met Plumen – de pionier op het gebied van energiebesparende design spaarlampen – twee exclusieve lampencollecties. In de samenwerking wordt de bekende Plumen 001 bulb met zijn bijzondere en inspirerende vormgeving gepresenteerd met een strakke glazen kap, hangend aan stoffen zwarte kabels; genaamd de Plume en Rehm collecties.
De Plume collectie is geïnspireerd door de vormen van een kroonluchter en heeft daardoor een klassiek verlichtingsprofiel. De glazen lampenkap is verkrijgbaar in de kleur rookblauw en heeft een verkoopprijs van €89. Het glas van de kap is speciaal ontworpen om te pronken met de Plumen lamp.
De Rehm collectie speelt in op de huidige trend binnen verlichting; de lampen bestaan uit verschillende materialen en hebben metallic accenten. De lampen zijn verkrijgbaar in rookgrijs en smaragdgroen, beiden met een verkoopprijs van €89. De lamp is een mooie eyecatcher in de kamer en zorgt voor warm en neutraal licht.

made-en-plumen-spaarlamp-1
Ruth Wassermann, manager Design van MADE.COM: “Wij zijn één van de eerste merken die op deze manier samenwerken met Plumen. Wij zijn bijzonder trots op deze design-samenwerking.”
De opdracht voor het MADE ontwerpteam was om een moderne variant te maken op de klassieke stijl. Het ontwerp moest de Plumen 001 lamp mooi laten uitkomen, maar ook op zichzelf een mooi design-statement zijn.
Nicolas Roope, mede-oprichter en creatief directeur Plumen: "MADE.COM staat – net als Plumen – voor het maken van hoogkwalitatief en innovatief design,toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. MADE was de perfecte partner om een set exclusieve Plumen designlampen te ontwikkelen tegen een zeer betaalbareprijs. We gaan deze overal terugzien."
Voor meer verlichting inspiratie en trends kijk ook eens op Wonenonline.nl