donderdag 12 maart 2015

Bolsius brengt een verrassend lijnenspel in zachte kleuren

Uw zomergarderobe hangt al in kast, klaar voor de zonnige dagen die eraan komen. Dit is het moment om de zomertrends van 2015 ook een plek in uw interieur te geven! De Gentle Geometric collectie van Bolsius combineert vrolijke, lichte kleuren met een grafisch lijnenspel: zacht en eigentijds, maar bovenal verrassend!

bolsius-1 (1)

Strakke geometrische patronen staan centraal in deze nieuwe collectie. Door de uitvoering in zachte kleuren en materialen is de uitstraling vriendelijk, vrolijk en verrassend. Zachtroze, -groen en –blauw voeren de boventoon. In deze tinten zijn zowel rustiekkaarsen, gevulde glazen en theelichthouders verkrijgbaar. Alles past goed bij elkaar waardoor u de verschillende producten gemakkelijk kunt combineren en afwisselen.

bolsius-3 (1)

Houdt u van een strak designaccent, dan zijn de gevulde glazen met grafische print een goede keuze. Zij laten een mooi lijnenspel met zeshoeken zien. Daarnaast zijn er ook gevulde glazen met een zacht kleurverloop, waarbij de kleuren in elkaar overvloeien. Beide glazen zijn gevuld met een gegeurde wax in vanille-kokos, voor een zomers geuraccent in huis.

bolsius-2 (1)

Bijzonder en uiterst trendy is de siliconen huls om de theelichthouder. Deze ‘sleeve’ is uitgevoerd in een strak zeshoekenpatroon, maar krijgt door de kleur en het materiaal een zachte uitstraling. Als het theelicht brandt, verschijnt een mooi lijnenspel op de glazenhouder. Los of in combinatie met bijpassende rustiekkaarsen zorgt dit voor een warm lichtaccent dat net een tikje anders is.

Een lijnenspel dat zacht en eigentijds is, dat biedt de Gentle Geometric collectie van Bolsius.