donderdag 12 maart 2015

“Het wordt een stralende lente met Bolsius”

In de lente ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Ineens zijn alle bomen weer gehuld in frisgroen blad en bloeien er overal de prachtigste bloemen. De hoogste tijd om ook uw interieur weer tot leven te wekken met de frisse lentekleuren en prints van de Vivid Flowers collectie van Bolsius.

bolsius-3

De uitbundige kleuren en lichte bloemenprints van deze nieuwe collectie toveren spontaan een glimlach op uw gezicht. Het frisgroen, -geel en –oranje van de rustiekkaarsen stralen u tegemoet. En voor wie van subtiele accenten houdt, zijn er gevulde glazen met een zacht kleurverloop. Kortom, de Vivid Flowers collectie biedt voor iedereen die het voorjaar naar binnen wil halen, wat wils!

De gevulde glazen van deze collectie zijn in twee varianten verkrijgbaar. Met de glazen met fleurige bloemenprint zet u een vrolijke blikvanger op tafel. De glazen met een zacht kleurverloop zijn elegant en brengen een mooi kleuraccent in uw interieur. De gegeurde wax verspreidt de heerlijke geur van een tuin na een fris lentebuitje. Een fijn geuraccent in huis. 

bolsius-2

Nieuw in het assortiment is de ronde onderzetter van wit keramiek. Hierop kunt u naar hartenlust combineren met alle producten uit de collectie. Door steeds een andere mix van rustiekkaarsen en gevulde glazen te maken, brengt u telkens weer een nieuw, fleurig accent in uw interieur.

Met de Vivid Flowers collectie van Bolsius haalt u de stralende bloemenpracht van de lente in huis.

Verkrijgbaarheid en prijzen:

De collectie Vivid Flowers is vanaf februari verkrijgbaar bij diverse tuincentra. Gevuld glas met bloemenprint, standaard formaat € 2,79, groot formaat € 4,79;  gevuld glas met subtiel kleurverloop € 3,29; ronde onderzetter van wit keramiek € 5,99 en rustiekkaarsen in frisgroen, -geel en -oranje vanaf € 2,39. 

bolsius-1

Voor meer lente inspiratie en interieur accessoires kijk ook eens op Wonenonline.nl