dinsdag 24 maart 2015

Keuken musthaves in 2015

Gemiddeld staan we ongeveer 60 minuten per dag in onze keuken. Per maand is dat maar liefst 30 uur! Naast koken, is het ook een plek waar we de dag evalueren, feest vieren en toosten op het goede leven. De keuken verdient dan ook mooie producten die gezien mogen worden, waaronder deze musthaves van Leopold Vienna. Zo wordt koken pas echt een feestje!

leopold-vienna-koffiemaker

Zorg voor een heerlijke kop koffie bij het ontbijt met deze glimmende koperen French Press koffiemaker. Deze eyecatcher van Leopold Vienna staat bovendien prachtig op het aanrecht of op de ontbijttafel. De koffiemaker is erg praktisch in gebruik doordat je zelf de koffiesterkte en kooktijd kunt bepalen.

€ 24,95 (350 ml) en € 32,95 (800 ml)

leopold-vienna-dienblad

Life is sweet..

Hoe leuk is het om na uren zwoegen in de keuken lekkere zoete en hartige hapjes te serveren op deze mooie etagère? De etagère van Leopold Vienna heeft twee lagen en is gemaakt van RVS.

€ 39,95

Wat handig: suiker en zoetjes in één dispenser. Deze smaakmakende suiker- en zoetjesdispenser van Leopold Vienna is van RVS met een aantal kunststof details. € 12,95  

leopold-vienna-etagere 

Zorg voor een trendy retrolook in huis met dit Madera dienblad van lichthout. Madera is erg handig om lekkere snacks en drankjes op te serveren maar is ook decoratief te gebruiken met een paar fleurige bloemen en kaarsen. Het dienblad is verkrijgbaar in twee maten.

€ 24,95 (M) en € 39,95 (XL)

basic-dressingshaker

Shake it

Met deze basic dressingshaker van acryl maak je heel makkelijk een lekkere dressing voor een salade. Bovendien maakt het mooie design de shaker onmisbaar op tafel of op het aanrecht. Een bijzonder detail is dat er vijf recepten op de shaker staan. Zo heb je altijd een aantal dressingrecepten bij de hand. €9,95 (300 ml)

Voor meer keuken inspiratie en keukentrends kijk ook eens op Wonenonline.nl