woensdag 11 maart 2015

Libratone: Scandinavische speakers in een wollen jasje

Scandinavisch design is al lange tijd ontzettend populair op het gebied van interieur. Voor alle fans van de Nordic woonstijl hebben we goed nieuws: Scandinavisch design heeft inmiddels ook de audiowereld weten te bereiken. Het Deense merk Libratone combineerde draadloze technologie, hifi-kwaliteit én Scandinavisch design. Het resultaat? Stijlvolle speakers in een wollen jasje met verbluffend mooi geluid!

Libratone-Diva-livingroom

Scandinavisch design met groots geluid

De Deense speakerfamilie bestaat op dit moment uit vier modellen: de Diva, Zipp, Live en Loop. Door de wollen covers hebben de Libratone speakers misschien een hoog aaibaarheidsgehalte, maar het geluid is allesbehalve schattig. De krachtige bas en de FullRoom™ technologie zorgen voor een 360-graden geluid dat de hele kamer vult. Via WiFi of Bluetooth maak je met een smartphone eenvoudig verbinding met de speakers. Streamen maar! 

Libratone-Loop-kitchen

Kleurrijke wollen jasjes

Naast het prachtige Scandinavische design en de indrukwekkende geluidskwaliteit hebben de speakers van Libratone nog iets moois: verwisselbare covers! Audio hoeft absoluut geen doorn in het oog te zijn; met de wollen covers tover je de speaker in een handomdraai in een nieuw jasje. Voor iedere mood een andere kleur! 

Libratone-Live-diningroom

Maak hier kennis met de complete Libratone familie!