zondag 29 maart 2015

Vasco geeft kleur aan warmte

Of je nu bouwt, verbouwt, of gewoon je oude radiatoren vervangt: vandaag doet warmte meer dan verwarmen. Moderne radiatoren gaan discreet op in het interieur of drukken juist een creatieve stempel. VASCO staat al lang bekend om het verenigen van vorm en technologie, maar voegt er nu nog een derde dimensie aan toe, namelijk kleur.

Kleur is een van de belangrijkste dingen die het interieur definiëren. Zeker als je je persoonlijke stijl willen doortrekken. Radiatoren wissel je niet elk jaar, en om het alledaagse te overstijgen, is kleur een perfecte manier. Vasco heeft de huidige kleurtrends vertaald naar radiatoren die een meerwaarde bieden voor het interieur. Want bij het kiezen van de kleur voor een radiator moet er altijd rekening worden gehouden met de totale identiteit van het interieur”.

vasco radiator

Acht kleuren met telkens zeven nuances maken van de radiatoren een statement. Een uitgebreid aantal basistinten van mistgrijs tot zwartgrijs, en een zacht pallet pasteltinten. Licht gestructureerd, mat of satijn. Of neutrale tinten voor elk interieur zoals Natural Grey, Metallic Grey, Pure Grey en Sanitary. Naast de pasteltinten, de verschillende grijswaarden zijn er de diverse varianten van wit-zwart in de reeks White Black. Daarnaast is er een reeks natuurlijke aardetinten met een lichte structuur, het warme pallet Terracotta. Het pallet Blue Green bestaat dan weer uit een aantal zachte tinten van mosgroen tot waterblauw. De Uni colours zijn uitgesproken kleuren om de radiator als eyecatcher te accentueren in het interieur.

Voor meer radiator en verwarming kijk ook eens op Wonenonline.nl