woensdag 1 april 2015

Beddinghouse Kardol & Verstraten

Het merk Kardol & Verstraten is een toonaangevend bedtextiellabel uit Amsterdam en wordt al bijna 20 jaar geroemd om haar unieke dessins en hoogwaardige kwaliteit bedtextiel.

1-beddinghouse-lushgarden

Lush Garden is, zoals de naam al zegt, als een weelderige tuin. Elke bloem is op zich een kunstwerkje. Dit bijzondere dessin vol transparante gelaagdheid van diverse soorten bloemen en bloembladen is een prachtig artwork. Zachte pastel- en poedertinten afgewisseld met hier en daar een frisse heldere ‘noot’. Een schilderachtig dekbedovertrek met romantische uitstraling en mooie grafische gelaagdheid. Lush Garden is geschikt voor elk type slaapkamer, de moderne, landelijke of klassieke!

2-beddinghouse-eternal

Het fijne patroon van dit dessin herhaalt zich tot in het oneindige, vandaar ook de naam Eternal. Door de vervloeiende, aquarelachtige kleuren over dit spannende motief is Eternal een zeer verrassend en hedendaags dessin. Eternal heeft frisse pastelkleuren in combinatie met zacht zilvergrijs als ondertoon. Dit dessin is zeer geschikt voor de moderne slaapkamer.

3-beddinghouse-fata-morgana

Dit dekbedovertrek is een waar fata morgana. Als je in het vroege voorjaar al voor dag en dauw uit de veren bent, kun je dit schouwspel van zachte nevel en een opgaande zon over de velden aanschouwen. Zo is het ook met dessin Morning Light.  De donzige uitgebloeide paardebloemen op de voorgrond geven nog een extra zachtheid. Dit dessin in frisse zacht pasteltinten is geschikt voor zowel de landelijke, klassieke als moderne slaapkamer.

beddinghouse-marmora

Het dekbedovertrek Marmora heeft een hele speciale fotoprint. Het heeft de kleur en sfeer van water en een zacht ruisende kustlijn. Ook kun je de aders van een zeer speciale marmersoort in zien. Het dessin is geïnspireerd door de hedendaagse modetendensen en door de poederige kleuren toch uniek in zijn soort. Marmora is zeer geschikt voor de moderne en klassieke slaapkamer.