woensdag 15 april 2015

Facelift lifestyleserie HÜPPE Design pure direct in de prijzen

Om tegemoet te komen aan de vraag naar puristisch en strak design, heeft de Duitse douchewandfabrikant HÜPPE de succesvolle zwaaideurserie 501 Design een facelift gegeven. De nieuwe serie heet HÜPPE Design pure en is ontwikkeld op basis van de exclusieve HÜPPE designstijl ‘pure“ in samenspraak met het succesvolle ontwerpbureau Phoenix Design. Het resultaat is een toonaangevend ontwerp dat esthetisch in moderne badkamers geïntegreerd kan worden. Dat de markt innovatie, design en functionaliteit waardeert is gebleken, want opnieuw viel HÜPPE in de prijzen. HÜPPE heeft met de nieuwe serie Design pure onlangs de IF Design Award 2015 en de German Design Award 2015 gewonnen.

Design-pure-SFT-geschlossen-03-2015
Met de HÜPPE Design pure heeft HÜPPE een eigentijdse tegenhanger van de serie Design elegance. Want nu zijn alle modellen leverbaar in de exclusieve en typische HÜPPE designstijlen “pure” (minimalistisch en strak) of “elegance” (rond en elegant). Qua vormgeving en techniek heeft HÜPPE veel vernieuwingen doorgevoerd. In lijn met de designstijl “pure” zijn alle wandprofielen hoekig en puristisch vormgegeven. De profielen zijn leverbaar in vele kleuren, waaronder de nieuwe kleuren grijsbruin, zwart en chroomlook/grijsbruin. Het zwart op de profielen geeft een bijzondere en stijlvolle uitstraling. Ook de stabilisatiebeugel, de scharnieren en de deurgreep zijn volledig vernieuwd en hebben nu een exclusief en onderscheidend ontwerp. De stabilisatiebeugel kan flexibel in hoeken worden gemonteerd en is op locatie eenvoudig in te korten. De schroeven zijn verdekt en toch goed bereikbaar. De scharnieren zijn extreem vlak en hebben geen zichtbare schroeven.

Design-Pure-met-chroom-glasdecor-Element

De ontwerpers van Phoenix Design hebben het unieke “pure” concept doorgevoerd in een grote verscheidenheid aan modellen. Voor elke badkamer biedt HÜPPE een schitterende oplossing. Alle douche- en badwanden worden in echt veiligheidsglas (6 of 8 mm) geleverd met 10 jaar nakoopgarantie, CE-keurmerk en TÜV-certificaat. Naast het heldere glas zijn ook de glaskleuren brons en grijs te leveren en drie stijlvolle decors voor meer privacy of decoratie. Dit zijn Bubbles, Privatima en Sand Plus. Al deze decors en het glas zijn bovendien met “anti-plaque” te leveren. Anti-plaque vermindert vuilaanhechting en vereenvoudigt het schoonmaken.

Design-pure-SFT-geschlossen-03-2015

Meer informatie over douches en douchewanden vind je op Wonenonline.nl