maandag 6 april 2015

Haal de natuur in huis

Wie houdt van duurzame woonaccessoires en decoraties van hout en bamboe kan het hart ophalen in de webwinkel van Houtspul. Het afwisselende assortiment bevat zowel praktische design producten als grappige gadgets. Allemaal van bamboe, hout of voorzien van een hout-design. Houtspul werkt met nieuwe en verrassende merken die op een verantwoorde wijze met het milieu omgaan. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen merk op de markt gebracht, met producten die de huidige leveranciers niet konden leveren. De mooie houten producten zijn een aanwinst voor elk interieur en geweldig om cadeau te geven.

kussens-en-poef-met-een-boomstam-look

Breng hout in je interieur

Met wat kleine aanpassingen en de juiste woonaccessoires krijgt elk interieur een natuurlijke uitstraling. Wat dacht je van de geweldige houten lampen. Hiermee geef je een ruimte een natuurlijke look en haal je een echte blikvanger in huis. De lampen zijn namelijk zowel uit als aan een echte eyecatcher! De kussens in de vorm van een houtplak  of boomstam zijn ook een leuke aankleding. Ze lijken niet zo comfortabel, maar schijn bedriegt want ze zijn heerlijk zacht, splinteren niet en staan geweldig op de bank of op een stoel. De reiskussens zijn ook nog eens ideaal om mee te nemen in de auto of een vliegtuig. Krijg je veel bezoek en heb je net een zitplaats te weinig? Dan biedt de opblaasbare poef met boomstam-design uitkomst. Naast het feit dat deze poef handig is om erbij te hebben, is het ook nog eens een heel leuk zitje dat op een subtiele manier buiten naar binnen haalt.

houten-lampenkap-groot

Duurzame en unieke cadeaus

Ook voor een bijzonder cadeau kun je in deze shop volop inspiratie opdoen. Keukenprinsen of -prinsessen maak je gegarandeerd blij met een van de nieuwe snijplanken van Pension fuer Produkte. Dit designlabel lanceert prachtige snijplanken uit acacia hout die zijn ontworpen door de ontwerpers Karen Olze en Gisa Wilkens. Op alle houten snijplanken is een figuur gelaserd en deze is zo geplaatst, dat het net lijkt alsof het figuur onderdeel uitmaakt van een prachtig landschap. Hierdoor ontstaat er een houten snijplank die niet alleen heel handig is, maar ook nog eens geweldig is om naar te kijken. Zo lijkt het alsof de kanovaarder op de snijplank ook echt aan het varen is en lijkt het alsof de olifanten op een savanne lopen. Een andere geweldige gadget om te geven én te krijgen is het vurenhouten wijnkistje. In een handomdraai om te bouwen tot een wijnrek voor 3, 6 of zelfs 12 flessen. Een ideaal cadeau voor de echte wijndrinker en voor iedereen die wel van een grapje houdt.

snijplank-herten

Over Houtspul

Meubelmaker Elmar Jansen heeft in 2011 webwinkel houtspel.nl opgericht, een webshop met een ruim assortiment aan duurzaam houten speelgoed. Naarmate deze webwinkel groter werd, werd de vraag naar duurzame houten decoratie en accessoires steeds groter. Daarom is onlangs zijn nieuwe webshop houtspul.nl gelanceerd. Een shop met zowel praktische producten als mooie hebbedingen van hout en bamboe met een verrassend design en een prachtige afwerking. Houtspul bewijst dat mooi design niet duur hoeft te zijn.

Voor meer woonaccessoires en verlichting kijk ook eens op Wonenonline.nl