zaterdag 18 april 2015

Into the Woods

Colorique® presenteert hun nieuwste collectie Into the Woods. Een vrolijke en avontuurlijke verzameling accessoires die elke meisjeskamer verrijken. Van een grote speeltent tot kussens met vlinderprint en van een poef in de vorm van een boomstam tot een stoer dierenkleed. De producten passen onderling goed bij elkaar én zijn een mooie aanvulling op de bestaande collecties van Colorique.

Colorique2

Avontuurlijke boswandeling
In de collectie Into the Woods hebben de natuur en dieren een hoofdrol. De producten zijn gebaseerd op een avontuurlijke boswandeling op een mooie dag. Een ontdekkingstocht door het bos, waar achter bomen verschillende dieren, zoals een uil en vlinders, verstopt zitten. Midden in het bos op een open plek staat een tipitent, waarin ook van alles te beleven is. Into the Woods is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

Colorique4

Colorique
Unieke kinderspullen en (woon-)accessoires maken die een goed gevoel teweegbrengen bij kleine én grote mensen. Dat is de missie van Colorique. Inmiddels bestaat het merk al ruim 20 jaar en levert producten aan winkels over de hele wereld. De collecties komen voort uit een passie voor oude stoffen, handwerk, vrolijke kleuren en originele producten én worden op een eerlijke manier geproduceerd.

Colorique3

Kijk voor alle collecties op www.colorique.nl

Colorique-1