woensdag 20 mei 2015

Brabantia verwent alle nieuwe mannen

Mannen zijn visueel ingesteld. Dat weten we allemaal. Ze bezwijken dus zonder twijfel voor het knappe design dat Brabantia haar producten geeft. Reken daarbij dat échte mannen ook helpen in het huishouden en de optelsom is snel gemaakt: jouw favoriete man een huishoudaccessoire met eigentijds ontwerp cadeau geven voor vaderdag is superhip en gegarandeerd verrassend!

digital-kitchen-scales-essential-passion-red-mood-01

Als gewicht voor hem belangrijk is…

De liefde van de man gaat door de maag. En vaak staat hij het liefst zelf achter het fornuis. Help jouw chefkok een handje: dankzij deze praktische weegschaal met mengkom voegt hij altijd de juiste hoeveelheid ingrediënt (of liefde!) toe aan zijn gerecht.

De kommen zijn hittebestendig tot 220ºC en verkrijgbaar in passierood, munt of klassiek zwart.

magnetic-timer-mint-mood-01

Elke seconde (met hem) telt

Praktisch kan ook mooi zijn. Deze magnetische kookwekker houdt elke timing in het oog, zodat niemand in de keuken zijn vingers brandt. En de cuisson perfect is! De kookwekker is beschikbaar in passion red, antraciet, mint of wit en houdt op alle metalen oppervlakten.

peaks-mint-mood

Competitie anno 2015: wie strijkt het snelst?

Houdt hij van online gamen of sport? Top. Dan is hij competitief ingesteld en vast ook te vinden voor een wedstrijdje hemden strijken! Schenk hem de Peaks strijktafel, zodat hij kan oefenen zoveel hij wil.

Voor gevorderde strijkers

Sommige papa’s zijn nu al echte strijk-professionals. Heb jij zo’n vader? Maak hem het leven dan makkelijker door hem strijkaccessoires aan te reiken waardoor dit karweitje/deze sport nog sneller gaat. Een vouwplank om T-shirts, overhemden of sweaters netjes op te plooien bijvoorbeeld. Of een hittebestendig siliconen matje waarop hij het strijkijzer – warm of koud – veilig parkeert. Want parkeren, daar zijn mannen goed in, toch? :-)