dinsdag 19 mei 2015

Nieuwe kleuren voor Wendela Chair en Stool

De Wendela chair en Stool van Functionals, beide ontworpen door de Nederlandse designer Serener, bieden een comfortabel zitgemak. En er is goed nieuws: het kleurenpalet van deze bestsellers is uitgebreid! Het aluminium onderstel van de Wendela chair is nu beschikbaar in de volgende zeven kleuren: white, light blue, parallel, rust, gold, black en dark grey. Match daarbij een donkere of lichte beukenhouten zitting. En voila: jouw favoriete Wendela chair. Stool is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren: white, light blue, parallel, rust, black, dark grey en clear white.

Wendela-black_hotel

Wendela chair
Compact en toch opvallend comfortabel. Serener’s stoel Wendela combineert eenvoud van vorm met verfijnd materiaalgebruik volgens een heden-ontmoet-verleden ontwerpconcept. De zitting, van dun gelaagd beukenhout, wordt geperst in een bestaande mal uit de jaren 50 en bevestigd op een eigentijds aluminium frame. De zichtbare verbinding tussen de zitting en het frame is een verwijzing naar een traditionele houtverbinding.

Wendela-white_hotel

Stool
Dit elegante aluminium krukje doet denken een strakke, eigentijdse bijzettafel. Maar tegelijkertijd aan een traditionele houten pianokruk. Het gebruik van aluminium maakt Stool duurzaam, maar ook lichtgewicht. Aan de gebogen rand van het blad is Stool gemakkelijk op te tillen. Neem hem overal mee naartoe!

Wendela_white- -Lloyd_white-(4)

Serener
Christoph Seyferth is het creatieve brein achter Serener. Hij wil geen complexe verhalen vertellen of verwarren met overbodige details. Zijn ontwerpen, vooral meubelen voor thuis of in een project, zijn humaan, intuïtief en functioneel. Hij ziet ze dan ook als voorwerpen voor dagelijks gebruik.

Wendela_gold_restaurant-(2)