zaterdag 23 mei 2015

Smartphone als virtuele sleutel van je voordeur

Nemef brengt met ENTR een revolutionaire vergrendelingsoplossing op de markt waarbij geen sleutel meer nodig is. Met ENTR kan de voordeur geopend worden met een afstandsbediening of, nog slimmer, met de eigen smartphone.


Nemef ENTR is niet zichtbaar aan de buitenzijde van de deur. De motorclinder bevindt zich aan de binnenzijde (het veilige gedeelte). Aan de buitenzijde zit de vertrouwde mechanische SKG*** veiligheidscilinder, die ook nog met een sleutel te openen is. De cilinder past op vrijwel elke deur die voorzien is van een cilinderbediend slot, zonder ingrijpende bouwkundige aanpassingen; plug & play. Het installeren van de cilinder kost slechts enkele minuten.

Nemef-ENTR-model2

Gemakkelijk te bedienen en installeren

Met de digitale ontwikkelingen verandert onze sociale wereld. Nemef ENTR speelt in op deze ontwikkelingen en is breed toepasbaar. Of het nu gaat om luxe en wooncomfort, flexibele toegang voor zorgverleners aan huis of het op afstand beheren van uw recreatiewoning; Nemef ENTR is de persoonlijke portier, zorgverlener én accomodatiemanager ineen.

Aat Booij van Nemef: “Stel je eens voor; jouw smartphone als virtuele sleutel van je voordeur. Voortaan geen sleutels meer én je bepaalt zelf wie wanneer naar binnen mag, ook wanneer je niet thuis bent. Met de Nemef ENTR is dat nu mogelijk. In slechts drie minuten kan de voordeur met ENTR worden getransformeerd tot een ‘slimme deur’.”

Nemef-ENTR-afstandsbediening

Net zo veilig als internetbankieren

Nemef ENTR kan op verschillende manieren bediend worden, met een afstandsbediening, pincode, vingerscan of een smartphone. Via Bluetooth 4.0 kan men de deur met een smartphone aansturen. Natuurlijk is er ook goed nagedacht over de veiligheid. Alle communicatie tussen cilinder en smartphone wordt in zeer hoge mate beveiligd door middel van een 128‐ bits AES versleuteling. Dit veiligheidsniveau is te vergelijken met dat van internetbankieren.

Nemef-ENTR-Vingerscan

Extra veilig door zelfvergrendeling

Met Nemef ENTR open je de deur door middel van een afstandsbediening, een pincode, een vingerscan of een smartphone. Bij het vergrendelen van de deur, kun je ervoor kiezen om de deur te sluiten met een afstandsbediening of smartphone, maar in principe is het slot zelfvergrendelend. Dit wil zeggen dat als je de deur achter je dichttrekt, automatisch de nachtschoot bij een enkelpuntsslot of de nachtschoten bij een meerpuntssluiting worden uitgedraaid door de motorcilinder. De deur zit nu dus echt op slot en je hoeft niet meer de deur met de sleutel op slot te draaien. Geen zorgen meer of je deur goed is afgesloten!

Ga voor meer informatie over de ENTR deurvergrendeling naar www.nemefentr.nl

Voor meer informatie over veiligheid en preventie kijk ook eens op Wonenonline.nl