dinsdag 2 juni 2015

Een nieuwe grote stap in de LED-evolutie: Light Topps introduceert iDual – intelligente verlichting

LED FOR ALL 
LED-verlichting is één van de meest opvallende innovaties binnen verlichting van de afgelopen jaren. LED is zuiniger dan een spaarlamp én gaat heel erg lang mee. Het merk Light Topps zorgt voor een nieuwe grote stap in de LED-evolutie en lanceert een nieuwe reeks kwalitatieve en betaalbare LED-lampen onder de naam: iDual. In deze gevarieerde lijn van LED-lampen zijn alle nieuwe innovaties en mogelijkheden toegepast. Kortom: nieuwe verrassende lichtoplossingen voor een fijne leefomgeving.

Met 1 druk op de knop 
De LED-lampen van iDual werken met het meest eenvoudige systeem dat er is. Gebruikersgemak staat voorop, via ‘Point & Play’ kun je de helderheid en de temperatuur van het licht zelf instellen of verander je de sfeer van een ruimte in een handomdraai met mooie kleurscènes. Zonder te installeren, een App aan te schaffen of een internetverbinding, kun je je lichten naar eigen smaak aanpassen en instellen. Via de afstandsbediening kun je eenvoudig en snel verschillende wit-lichten en 768 verschillende kleuren naar keuze instellen. Zo heb je binnen mum van tijd een totaal andere sfeer in huis. Dimmers en schakelaars heb je voortaan ook niet meer nodigVoor elk moment 
Het licht in een ruimte heeft veel invloed op je welzijn. Als je aan het werk bent, heb je baat bij helder licht dat je wakker en fris houdt en dat comfortabel voor je ogen is. Als je gezellig aan het relaxen bent met je vrienden wil je meer sfeer en dat kun je met één druk op de knop onmiddellijk aanpassen. Met iDual kun je vier verschillende wit-lichten instellen, afhankelijk van de sfeer die je wilt. Van het meest natuurlijke daglicht, tot werklicht, tot meer sfeervolle, zachte warme wit-tinten. Daglicht is van groot belang voor onze gezondheid, onze fitheid en ons energieniveau gedurende de hele dag. Daarnaast kun je voor in de slaapkamer ook een speciaal lichtprogramma instellen waarbij in 30 minuten langzaam het heldere licht zachter wordt, zodat je sneller en makkelijk in slaap valt. Het omgekeerde kun je instellen in de ochtend waarbij het licht langzaam opgebouwd wordt van zacht en gedimd naar helder daglicht, zodat je fit je bed uit kunt stappen.

Via de eenvoudige iconen op de afstandsbediening kan je direct een perfect uitgebalanceerde kleurscène oproepen. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijke omgeving met zachte, groene, pasteltinten en gele accenten; alsof je op een vroege morgen door het bos loopt. Of als je in een relaxte vakantiestemming wilt komen, is de ‘tropical sunset’ ideaal met zachte oranje en paarse tinten. Of druk op het knopje met de twee hartjes - voor een romantisch moment - hierbij is het licht rood-roze met een hint paars.


Voor elke fitting 
iDual heeft lampen voor elke fitting en ook diverse spots. Als je over wilt stappen op het licht van iDual hoef je dus geen nieuwe lampen aan te schaffen, je kunt de lampen van iDual gewoon in je bestaande armaturen draaien. Naast de verschillende lampen, zijn er ook inbouw- en opbouwspots in het assortiment opgenomen voor een totaalbeleving in je huis. Licht speelt een belangrijke rol in je interieur, doordat iDual zo veelzijdig ingezet kan worden is het een toevoeging voor elke ruimte. Van de woonkamer, werkkamer, kinderkamer, badkamer tot keuken.

Over TLT International – Light Things
TLT International – Light Things heeft zich met het merk Light Topps in korte tijd gevestigd binnen de Europese consumentenmarkt van de verlichting. ‘LED for all’ is niet zomaar een loze kreet die ze gebruiken. TLT International – Light Things heeft de ambitie om zeer kwalitatieve, betaalbare LED-lampen en verlichtingsarmaturen aan alle detailhandelaren en haar klanten aan te bieden. ‘LED-technologie kan voor iedereen toegankelijk zijn en onze missie is om betaalbare en efficiënte LED-producten aan te bieden aan iedereen.