vrijdag 10 juli 2015

Brabantia presenteert de Cut and Taste collectie

Vijf kleurrijke messen gemaakt van ijsgehard staal. Stijlvolle snijplanken in drie maten. Een messenblok en een must-have kruidenschaar. Allemaal in heldere kleuren. Brabantia’s Cut and Taste collectie: zo scherp zag je keuken er nooit uit.

Dat ziet er scherp uit!
De nieuwe kleurrijke messen van Brabantia zijn perfect voor gepassioneerde chefs. De messen van ijsgehard staal blijven langer scherp en zijn zowel kras- als corrosiebestendig. Ze hebben een naadloos, gekleurd handvat en zijn makkelijk schoon te maken en hygiënisch in gebruik. De collectie bestaat uit een koksmes, broodmes, aardappelmes, universeel mes en een vleesmes, allemaal met vijf jaar garantie. Verzamel ze allemaal in de rode messenhouder.


Het betere planking
Snijden en hakken gaat makkelijker op Brabantia’s antislip en superstijlvolle snijplanken. Deze kleurrijke planken kun je aan twee kanten gebruiken, ze zijn er bovendien in diverse vormen en maten. Er is een grote MInt plank van 36,8 cm x 24,8 cm, een medium Red plank van 35,8 cm x 17,8 en een kleine plank in Yellow van 32,9 cm x 19,8 cm. Welke wint jouw hart?

Kwieke kruiden
De kortste weg naar fijne kruiden is knippen. Met de Brabantia kruidenschaar - mooi, lichtgewicht en héél, héél handig. De vijf scherpe roestvrijstalen messen krijgen kruiden in alle soorten en maten klein. Ze kunnen zelfs champignons aan! De handvatten zijn gemaakt van duurzaam groen kunststof met een zachte siliconen ‘voering’, zachter aan je vingers. Met het siliconen schoonmaakborsteltje maak je de schaar makkelijk schoon. Puur comfort.

Nieuwe Tasty Colours collectie
Tasty Tools hebben 5 jaar garantie en zijn onderdeel van de nieuwe Brabantia Tasty Colours collectie; een nieuwe lijn must-haves voor in de keuken in diverse trendy kleuren. Alle 45 kleurrijke artikelen zijn niet alleen handig in de keuken, maar ook smaakvolle cadeautjes. Vanaf juli 2015 in de winkel.