dinsdag 21 juli 2015

Dik Geurts presenteert nieuwe Ivar houtkachels

In Nederland is Dik Geurts al bijna 35 jaar dé specialist in houtkachels en designhaarden op hout. Het merk combineert eigenzinnig design met ambachtelijk vakmanschap en heeft de succesvolle Ivar collectie nu uitgebreid met drie nieuwe modellen. Naast een hoger rendement hebben twee houtkachels ook een handige opbergruimte voor houtblokken.


Strak design
De eigentijdse en sfeervolle Ivar houtkachels zijn uitgevoerd in donker antraciet met een strakke, gietijzeren deur. De Ivar 8 Low is door de beperkte hoogte ideaal voor plaatsing onder een bestaande schouw. De Ivar 5 Store en de grotere Ivar 8 Store, beiden met opbergruimte, zijn vrijstaand in een woonkamer te plaatsen.

Bedieningsgemak
Dik Geurts heeft de houtkachels voorzien van een afneembare ‘koude’ handgreep en een soepele luchtschuif voor optimale luchtregeling. Zowel boven als achter is er een schoorsteenaansluiting. Tot de bijpassende accessoires behoren een vloerplaat en een kit voor eenvoudige aansluiting op de buitenlucht.


Over Dik Geurts
De naam ‘Dik Geurts’ is sinds de oprichting van het bedrijf in 1981 uitgegroeid tot een begrip in de haardenwereld. Dik Geurts biedt een breed assortiment designhaarden, houtkachels, inzet- en inbouwhaarden. Milieuvriendelijke, niet alledaagse haarden die uitblinken in bedieningsgemak. Sinds 2007 maakt Dik Geurts onderdeel uit van DRU Verwarming B.V., met eigen vestigingen in Nederland, België en Groot-Brittannië.

Een Dik Geurts Ivar houtkachel is er al vanaf € 1.195,-

Voor meer sfeerhaarden en designhaarden kijk ook eens op Wonenonline.nl