maandag 13 juli 2015

Hoogwaardig design van Villeroy & Boch

De huidige designtrends zijn gebaseerd op delicate vormen. Met precisie worden extreem fijne lijnen en nauwkeurige hoeken in ontwerpen gerealiseerd. Deze trend is ook zichtbaar in de nieuwste high-end badkamerproducten van Villeroy & Boch, die wij graag aan u laten zien:

Meesterwerk van precisie
Octagon is het nieuwe en unieke premium product van Villeroy & Boch. Deze bijzondere wastafel staat voor exclusieve luxe op het gebied van materiaal en design. De designer heeft de octagon-vorm, het symbool voor volmaaktheid, als uitgangspunt genomen. Verder zorgen de extreem fijne vormen, nauwkeurige hoeken en stoere materialen voor een harmonieus geheel.Verfijnd design
De badkamercollectie Venticello is stijlvol en verfijnd. De delicate wastafels hebben een rand van slechts 1,8 cm en creëren zo een lichte en elegante look. Door het moderne ontwerp biedt Venticello mogelijkheden voor iedere badkamer.


Lust voor het oog
Squaro Prestige staat voor exclusieve luxe en is werkelijk een lust voor het oog. Deze unieke en elegante baden zijn speciaal voor liefhebbers van high-end design in de badkamer. De baden worden met de hand gemaakt in een Duits atelier.


Unieke sfeer
Begin dit jaar won de outdoor whirlpool Just Silence de iF Design Award 2015 in München. Niet vreemd want deze spa met zijn minimalistisch design brengt een werkelijk eerbetoon aan de moderne Europese architectuur. Bovendien zorgt de ingebouwde LED-verlichting in de buitenrand voor een unieke sfeer in het donker.


Perfecte fijne vormen
Bent de opzet wastafels van de Artis-collectie geeft u elke badkamer een moderne uitstraling. De wastafels zijn gemaakt van het innovatieve materiaal TitanCeram waarmee fijne lijnen en strakke hoeken gemaakt kunnen worden. Artis is verkrijgbaar in vier verschillende vormen: rond, ovaal, rechthoekig en vierkant.

Bijzondere stijlelementen
Strak en modern design, daar staat de Legato badkamercollectie voor. De bijzondere vorm van de wastafels zorgt voor een subtiel en bijzonder licht effect in het keramiek. Zo lijkt de wastafel net boven het meubel te zweven.