maandag 20 juli 2015

KitchenAid vindt de blender opnieuw uit

Blender met magnetische aandrijving
Met de introductie van de Artisan magnetisch aangedreven blender laat KitchenAid, het gerenommeerde Amerikaanse merk voor keukenapparatuur, opnieuw een staaltje innovatie zien. Optimale prestaties, innovatieve technologie, opvallend design en gebruikersgemak komen samen bij de KitchenAid Artisan Magnetic Drive Blender. De unieke magnetische aandrijving gecombineerd met de diamantvormige mengbeker zorgt voor een revolutionaire nieuwe manier van blenden. Na het selecteren van de juiste voorgeprogrammeerde functie doet de blender zijn werk. Ingrediënten hoeven niet meer naar beneden te worden geduwd en ook hoeft niet angstvallig het deksel te worden vastgehouden. De mengbeker zit stevig vastgeklikt in het apparaat - net zoals we dat kennen van koffiezetapparaten. Liefhebbers van gezonde smoothies en ander powerfood gaan dagelijks plezier hebben van deze krachtpatser.


Fruitige smoothies, gezonde soepen, romige milkshakes en feestelijke cocktails – uit je receptenboek of uit de losse pols – de Artisan Magnetic Drive Blender mengt en blendt het perfect. Eenvoudig voeg je nog een paar kruiden toe zonder dat de snelheid wordt onderbroken. Je kiest een van de vier voorgeprogrammeerde instellingen door te draaien aan de ene knop die het apparaat rijk is. Hoe eenvoudig kan het zijn! Wie liever de controle in eigen hand heeft, kan zelf de snelheid regelen en de pulse-functie hanteren.

Kliksysteem
Met de innovatieve magnetisch aangedreven technologie zet KitchenAid de nieuwe standaard voor blenders. Via magnetische aandrijving worden de scherpe roestvrijstalen messen in beweging gebracht en klikt de mengbeker in de houder. Slijtage van de aandrijfas – een euvel bij traditionele blenders - behoort tot het verleden. De vernieuwing heeft meer voordelen. Als de blender zijn werk doet, hoef je er niet bij te blijven staan, je kunt rustig wat anders doen. De gebruikte technologie geeft het apparaat bovendien zijn compactheid.


Efficiënte en krachtige blender
De inhoud van de mengbeker bedraagt 1,8 liter en is dus geschikt voor grote en kleine hoeveelheden. De snelheid waarmee de messen ronddraaien is afhankelijk van de inhoud, het apparaat heeft een speciale sensor en kiest de optimale snelheid om de ingrediënten te snijden en te blenden. Voeg je tijdens het blenden een hele appel of wat druiven toe dan past de blender automatisch zijn programma aan zodat het fruit naar beneden zakt en vermalen kan worden.

Roeren, snijden, hakken, pureren, blenden en ijs malen, het gestroomlijnde ontwerp, de roestvrijstalen messen en de 2 pk motor maakt de Artisan Magnetic Drive Blender een van de meest efficiënte en krachtige blenders die op dit moment op de markt is. De kunststof mengbeker is gemaakt van BPA-vrij materiaal en kan in de vaatwasser. Veel aandacht is besteed aan het ontwerp van het deksel waar een handige maatbeker in geïntegreerd is waardoor eenvoudig precieze hoeveelheden olie of melk kunnen worden toegevoegd, zonder de kans op morsen.


7 jaar garantie
KitchenAid breidt met de Magnetic Drive Blender haar blender assortiment uit met een echte topper waar ze veel geloof in heeft. Niet voor niets geeft het Amerikaanse bedrijf maar liefst 7 jaar garantie.