zaterdag 4 juli 2015

Maracon Lamp - Kleurrijk design van simpele materialen

De macaron lamp is geïnspireerd door de zoete Franse lekkernij en wordt gemaakt van eenvoudige materialen. Net als bij de macarons zit het geheim niet in de ingrediënten, maar in het resultaat dat het verschil maakt. Silvia Ceñal is een jonge Spaanse ontwerper die sinds haar vroege jeugd al geïnspireerd is door tekenen en ontwerpen. Door te ontwerpen onder haar eigen label, Silvia Ceñal Design Studio, voldoet ze in haar behoefte om heldere en lichte lijnen te creëren. Haar nieuwste exclusieve product, en haar eerste lamp, verlicht interieurs met de kleuren van de regenboog.

“Ik denk dat het de uitdaging van deze lamp is om te kijken hoe we geweldige ontwerpen kunnen maken met gewone materialen” –legt designerGeïnspireerd door de eenvoud van hout en de vreugde van kleuren, wordt de multiplex basis met elkaar verbonden met de levendige textielkoorden. Het gaat hetzelfde als bij een macaron : de verschillende smaken combineren perfect bij elkaar. De Macaron lamp is verkrijgbaar in twee maten, 30 en 45, en vier verschillende kleuren; wit, rood, blauw en geel.

Met haar creaties, zoals de Macaron lamp, verandert Silvia ontwerp in een vrolijke en functionele kunst die eenvoudige materialen uit lokale bronnen gebruikt.