vrijdag 21 augustus 2015

3 nieuwe collecties van Jansen+co

Dit najaar neemt Jansen+co ons mee op reis langs de gezelligste bistro’s en werelds meest toonaangevende kunsttempels. Design Director Anouk Magis Jansen stelt maar liefst drie nieuwe collecties voor. Splash of Copper and Colour verleidt ons met kandelaars en serveerschalen in mixed materials. Met Loop nemen we dit najaar rustig de tijd om te genieten van een tas thee, zoals het hoort! We sluiten onze reis door de nieuwe collectie af in de meest bekende musea ter wereld. In de My Art Mugs collectie is elke mug geïnspireerd door het fantastische kleurgebruik en nuances van moderne en hedendaagse kunstenaars.


SPLASH OF COPPER AND COLOUR

Mixed materials zijn alomtegenwoordig in de nieuwe najaarscollectie van Jansen+co. Kandelaars in verschillende formaten en frisse kleuren gecombineerd met koper zijn een echte eyecatcher voor op tafel of in het interieur. De dienbladen in koper of pasteltinten vormen de perfecte aanvulling op de bestaande collectie en vormen de ideale presentatie voor heerlijke gerechten.


LOOP

De Loop collectie geeft ons de tijd om rustig te genieten van een lekkere koffie, warme chocolademelk of thee. De serie is bewust ontworpen om het bouquet van de thee of koffie nog beter te doen uitkomen. De combinatie van natuurlijke tinten, die verwijzen naar de oorspronkelijke kleur van de klei, en de zachte pastel tonen vormen een gebalanceerd geheel.


MY ART MUGS

De collectie neemt je mee op een inspirerende reis langs wereld’s meest toonaangevende kunsttempels waar deze werken onderdak vinden. Geïnspireerd door het fantastische kleurgebruik en nuances van moderne en hedendaagse kunstenaars. Elke beker item uit de Art Mugs collectie draagt de voornaam van een modern kunstenaar.  


MY MUG RANGE

My Mug is de signatuur collectie van het Amsterdamse table top label. De uitgebreide collectie, van espresso tasjes tot theepotten tot taartstaanders, is gedrenkt in uitgesproken kleuren. Kleuren die perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden en een heuse Color Blocking op tafel creëren. De vormen zijn uitgesproken, eenvoudig en sterk. Deze new classics vormen de hoeksteen van de Jansen+co collectie.